Inte alls taggad!

2012-04-15 . 21:36:51 . Allmänt

Inför imorgon!
Haha.

Imorgon är det dags.
Jag har väntat i 2 år.
Jag flyttade hit i feb 2010 och jag träffade tandläkare i Gbg å dom kunde inte göra nåt, dom skickade remiss till specialisttandvård på Sahlgrenska. Fick vänta i halvt år så fick jag äntligen en tid i maj förra året! Fick göra flera undersökningar, röntgen och så. Sen fick jag vänta pga kostnader som jag inte kunde stå för helt själv. Fick hjälp av min tandläkare och tandsköterska och min läkare att skriva ansökan/läkarutlåtande och det blev 2 olika ansökan, fick vänta från höstas tills jan. Då fick jag äntligen ett brev från regionens hus där dom skrev att jag beviljats intyg för tandvård så jag har nu gratis tandvård(man ska betala för läkaravgift 300 kr till man uppnår högkostnadskydd 900 kr=frikort). Så jag fick stå i kö IGEN till Östra sjukhuset. För mer än 1 månad sedan fick jag äntligen en tid.
Det är IMORGON.

Jag är sjukt nervös! Jag var kolugn under helgen men samtidigt hade jag det i tankarna men när jag kom hem från Förlanda då började jag bli nervös och jag va spänd. Men nu har jag försökt slappna av.

Det kommer att göra ont imorgon efteråt MEN hellre ha ont 1-2 dagar än ha ont ofta. Och så blir det fixat.

Usch, ska vara där 07.40. Ska möta tolken utanför 5 min innan, sen 07.45 får ni tänka på mig. Då är det på gång.

Jag sa idag till Andreas ; fan va trött jag är. Sen sa han; men imorgon får du sova mycket..... Haha jättekul... Jag blir inte utvilad av det. ;) Haha.

Nä, tänk positivit! Det kommer att gå bra!

Jag har min älskade sambo vid min sida och min duktiga tandläkare som jag litar på.

Nu ska jag äta och dricka massor av vatten, för om 4,5 timmar ska jag fasta. =S
Kommer vara dööööhungrig imorgon. Jag har inte missat en-två måltider sen jag började på Itrim. Hur ska det gå till imorron!? Haha.

Nä men uppdaterar kanske imorron om jag orkar...

Ha e trevlig kväll å tänk på mej imorron mellan 07.45 till typ 13.00 då bör jag vara klar. Haha.

Hejs svejs
Kommentera (2) st

Kommentarer
sundarii

Till klockan 13? haha, du är ju störd :D



Det kommer gå brrrrrrrrrrrrra!

Emelie

Det kommer gå bra! Allt som har med tandläkare och operationer att göra är alltid läskigt och obehagligt på något sätt tycker jag. Men det kommer gå bra för dig så klart! Tänk på något annat och försök slappna av. Ska tänka på dig imorgon :) Lycka till

Kram

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: