Tradera

2010-03-31 . 19:22:38 . Allmänt

Har varit medlem innan också, dock va de länge sen. Då jag väntade Anton så jag va med där och buda på massor bebiskläder =P Och sen sålde jag oxå en del. Men sen blev jag avstängd för jag betalade inte deras faktura.. Om man ska sälja nått så får man betala typ.. Men iaf så sket de sig å vem fan vill betala de liksom? Haha. Sen nu har de gått 5 år och jag uppskattade tradera igen och blev medlem igen, men i Andreas namn alltså så de är våran gemensamma konto typ. =)

Fan va gött me grejjer därborta.. :o Massor av väskor! Hello Kitty grejjer och så.. =)

Har budat på och vunnit;
5 st hello kitty väskor(som va för små =( Kostade typ 70 kr för allt utan frakt)
1 rosa finfin väska =D 31 kr
1 rosa bärbar Hello Kitty väska ME LIKE!!! 61 kr ^^
3 filmer, Children the of corn 1,2,3.  50 kr för dom alla 3 filmerna
En halsband 1 kr kostade de bara. =D
En stegräknare oxå 1 kr hihi


Det är så gött att buda och när man vunnit dom i BRA priser. ^^

Idag fick vi Children the of Corn filmerna så vi ska kika på dom ikväll. Blir mysigt. Älskar Stephen Kings filmer. =)

Är så trött nu, va ute å tog promenerad å handlade me. Nu är vi hemma å jag har nyss duschat.. Frös som fan, de regnar så man va inte torr precis när man kom hem. Hihi..

Men iaf, ni får bli medlem i tradera om ni vill hitta bra priser och där finns det ALLT typ. Eller är ni redan medlem? =)



Puss på er

Kommentera (2) st

Anna Wahlgren

2010-03-30 . 00:46:12 . Allmänt



Vad tycker ni om Anna Wahlgrens metoder?

Jag skulle aldrig göra så här mot mitt barn. NEVER!
Jag förstår varför många är emot hennes metoder.. Enligt mig är de bullshit.

Jag ger mitt barn kärlek och ömhet och allt han behöver.
Vill han sova nära mig så är det okej.
Jag vägrar använda 5 minuters metoden heller..
Låta barnet ligga där lääänge och skrika och gråta tills han blir röd.
Never. Man kan gå tillbaka och trösta och sen lägga honom igen eller vara där till han blir trygg.

Hennes metoder suger, jag uppfostrar mitt barn på mitt sätt och hennes metod utesluter jag! Så det så.
Kommentera (3) st

Dom kändisarna har varit barn oxå

2010-03-30 . 00:30:27 . Allmänt







Bilderna kommer från http://existenz.se

Kommentera (1) st

Inte nu igen

2010-03-29 . 15:27:07 . Allmänt

Suck. Är så JÄVLA trött nu. Benen är typ döda och ögonen somnar närsomhelst, huvudet är tungt, öm överallt, mensvärk och HELT SLUT!

Ja gissa va som hände.. =(

Imorse fick jag bröstsmärtor IGEN från ryggen =( Det gjorde JÄVLIGT ont så jag inte kunde sitta eller stå still. Kunde visst sitta eller böja mig men då gjorde de bara saken värre. Fy fan säger jag bara!!
Så Andreas ringde 112 och frågade hur vi skulle göra, om ta en taxi dit eller hur han skulle göra för mig. Så dom sa att dom skickar en ambulans hit. Så dom kom hit efter ett tag och det va samma personer från förra gången.. Men dom var inte alls proffsiga!! Dom va otrevliga å hjälpte mig inte alls. Dom va sura för att jag åkte hem förra gången utan träffa läkare, men jag mådde bra igen då och det va fullt upp i akuten jag skulle vänta flera timmar till. Så jag drog hem och det var INTE hjärtat och de va de viktigaste!

Men idag va dom sura å tyckte att vi kunde ta taxi istället...??? Men ursäkta det va 112 som sa dom skickade ambbulans när Andreas sa att om vi skulle ta taxi.. Så det är fan inte vårt fel. Men iaf så fick jag sitta under färden och de gjorde jäääävligt ont  så jag bara grät och vred mig och gnällde över smärtan.. Men gjorde kvinnan nått? Näää. Hon kollade bara ekg sen tog hon bort dom och igonerade mig helt.. Jag kände mig jävligt dum och pinsam att jag var sjuk. Dom är väl trötta efter deras pass men dom ska fanimig bete sig proffsiga!!!! =(

Men iaf så va jag framme i Mölndals sjukhus. Smärtan försvann när jag va framme. Tönt. Haha.  Fick direkt träffa sköterska och leg läkare och tog prover, fick hjälp direkt där. Fan va skönt. Men... Läkaren sa han skulle byta skift så en annan skulle komma.. Klockan va kl 8 i morse då.. Och vi satt och väntade i jävla 4 timmar på läkaren. Jag va förbannad och sur. Jag fick ligga på sängen för dom skulle övervaka mitt hjärta med sådan maskin, ekg och nått finger-grej.. Blev så ledsen å sur över att väntat länge på läkaren å provsvar. Så till slut kom hon och vi pratade och hon kollade min rygg och magen typ.. Sen sa hon att alla prover ser bra ut och jag har inget fel i hjärtat. SKÖNT att höra!! Och det där smärtan i bröstet var från ryggen, när jag får ont i ryggen så projicerar de smärtan till bröstet och sidorna. Jag har gammalt skada där och är oxå vädligt öm om svanken så hon kollade där oxå. Så sa hon att det va musklerna och jag skulle gå till vårdcentralen här och göra "program" som jag ska göra hemma eller gå till sjukgymnast för träna upp min rygg.. Plus jag skulle börja ta Pandodil istället för imbumetin eller ipren för dom är inte så vänliga mot magkatarr. Så får börja me Pandodil istället för ryggen och när bröstsmärtorna kommer. Och ska röra på mig MER. =) fick en stegräknare idag så det blir gött! =D

Ja men iaf, det känns skit bra nu att veta vad det var och att det INTE var hjärtat...

Nu är vi hemma iaf, kom hem för typ 1-2 timme sen.. Duschat och fixat lite så nu duschar Andreas sen ska vi vila en stund.. Har fan inte sovit nått alls inatt sen igår. Fyfan. =(

Ne men jag mår bra nu och det är lugnt nu. =)

Ne nu är Andreas klar tror då ska vi ligga i soffan å kramas å vila liten stund..

Andreas - Tack för du följde med och var min tolk. <3 Du är underbar och förstående! Älskar dig sötnöt! <3

Kommentera (3) st

Yes!

2010-03-29 . 01:15:17 . Allmänt

Jag vann denna underbart söta rosa väska <3
Som jag skrev innan, Hello Kitty väskor va för små för mig, dom passar bäst till småbarn.
Jag va desperat efter en axelremsväska. Jag orkar inte ha en handväska för den "ramlar" bara ur.. Orka så jag letade flitigt efter en väska som jag GILLAR. Såg en perfekt och underbar väska i tradera! =D Så jag budade på den. Ingen annan hade budat på den förrän det va 2 minuter kvar men då budade jag på mer så jag vann denna väskan. Me like! <3
Kommer bli ursnyggt te vår å sommar.
Härligt! =)
Här ser ni en bild på min snygga väska
Det är so Moa eller hur? =D

Kommentera (1) st

Hjälp mig lite och rösta =)

2010-03-28 . 19:48:51 . Allmänt

Hjälp mig och rösta lite om ni vill. Vore snällt. =P Klicka på bilden så kommer ni dit så lägg en röst =)
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Kommentera (0) st

Trodde att jag skulle dö. =(

2010-03-27 . 20:03:54 . Allmänt

Inatt när jag satt vid msn och pratade med Jinna och jag kände smått smärta i ryggen, där jag har gammalt skada.. Så jag satte mig bak för att vila typ.. Helt plötsligt kom det strålande bröstsmärtor och de gjorde helvetes ONT och jag fick panik och Andreas satt vid mig å jag bad han att göra nått, jag va så rädd. Jag trodde de va nått me hjärtat. Jag kunde inte ta djupa andetag och fick panik och det kändes som jag inte kunde andas ibland. Så han ringde 112 och dom skickade en ambulans i fart för det kunde ha varit hjärtat så dom va här typ 5 minuter efter, fick kolla ekg och så.. Sen fick jag syre plus nått till, dom sa att ekg såg bra ut så de va inte nått me hjärtat. Men skulle ändå åka till akuten för säkerhets skull. Så åkte vi dit, fick ta lite prover och ekg, sen flyttades jag till en korridor. Väntade i ca 4 timmar. Det va inte nått allvarligt för annars skulle dom prio mig typ.. Men de va inte nått allvarligt för folk kom och åkte före mig och dom prioterade dom alltså..
Jag hade inte ont, smärtan försvann och jag mådde ok igen. Fick oxå morfin innan och allt va som vanligt igen och vi fick vänta länge så Andreas gick å frågade dom om när.. Dom sa att det skulle ta flera timmar till. Klockan va innan 6.. Så jag gav upp och gick till dom å sa om de va nått allvarligt, dom frågade om jag hade ont..
Nej sa jag och allt va ok då fick jag åka hem.. Så vi tog liten promenad i regnet, så kom bussen som tog oss hem. Så va vi hemma och duschade och åt lite, sen somnade vi inte förräns 9 tiden imorse.. Fyfan..

Nu är jag ok. Har inte ont och det känns som vanligt nu.. Ska till vårdcentralen på måndag och kolla upp skadan i ryggen för de är troligtvis därifrån smärtan kom.. Har hänt en gång innan, samma sak men då försvann de. Och inatt var de mycket mycket värre smärta.. Som jag sa innan, jag föder hellre ett större barn än Anton än att få denna smärtan igen.. =(

Jag trodde jag skulle dö! Massa tankar dök upp, om jag skulle lämna allt och varför och hur... Va sjukt rädd. Men nu är jag ok.. Skönt de..

Värsta natt jag varit med om. =(

Lustigt nog, när vi är hemma så pratar vi ja men vi pratar bara som vanligt typ men i akuten satt vi å bara pratade om allt möjligt i timmar.. Han berättade om minnen och så, fick veta lite mer och det va skratt oxå mitt i alltihop. =P Och det kom fulla ungdomar dit me. Sen va de oxå brat-killar där. En av dom fick slag i huvudet och skulle sys. Så hans 2 kompisar som oxå va brat.. Dom va svimfärdiga och ena av dom svimmade och den andra braten mådde oxå dåligt för dom inte tålde se deras kompis sys. =P Ena killen låg på bänken och skrattade och blundade hårt, som att han försökte förtränga de syn han såg nyss. Haha. Det såg kul ut. ^^

Sen verka de va nått allvarligt som hänt inatt med. Poliser va där och bevakade och sköterskor gick ofta te rummet me grejjer och så.. Ja men nu är jag hemma iaf och det är lugnt.. Ska ta de lugnt nu.. Hoppas de bara va nått nerv ikläm.. Men ska kolla upp de på måndag..

En bra början på en helg... *host*

Kommentera (1) st

Avatar 2

2010-03-25 . 18:38:21 . Allmänt

Hahaha den e sååå rolig =D

Kommentera (1) st

Bor i Göteborg på RIKTIGT nu =)

2010-03-25 . 18:18:21 . Allmänt

Det har strulat med adressändringen sen har de dröjt med att  lägga mitt efternamn på dörren.
Men idag blev allt KLART =)

Igår ändrades min adress i folkbokföring. Gött! Så idag la dom mitt efternamn på dörren bredvid Appelgren <3 Hihi.

Nu är allt klart och jag är en Göteborgare nu. =P

Dock finns de småsaker å fixa men de viktigaste är klart iaf!

Jag bor här nu på riktigt fast lägenheten är hans. =P Men sen ska vi flytta till HUS. Haha, men har inte letat eller något än. Det får ta ett bra tag. Men nu nöjer vi med denna fina lgh. =)

Igår va de INTE min dag.. Jag va så sur, irriterad och gnällig.
Jag fick en paket i onsdags, det va en söt liten data mus som är i rosa färg självklart =) Sen va de oxå en liten rosa hello kitty börs som jag GILLAR.

Igår fick jag ett paket till, det va hello kitty väskor. =) 5 st. Men de va mycket mindre än jag trodde. Suck..
Jag antog att de va typ lika stora som handväskor brukade vara men icke sa nicke. Det va mycket mindre och jag har bestämt mig för att behålla EN och ge en till Lovisa, sen ville Karola köpa en av mig så sen tänkte jag ge min lilla kusin Tindra 2 st.. Hoppas hon blir glad. =) Hon är en underbar go lilla prinsessa. De är hon värd. Gillar att ge bort småsaker till mina lilla älsklingar(Anton å mina kusiner) <3

Ne nu ska jag dricka min Natures dryck..

Hörs kanske senare, ska försöka ta bild på grejjerna.

Puss, hej
Kommentera (0) st

Shoppa utan pengar =)

2010-03-25 . 05:24:01 . Allmänt

Visst låter det för bra för att vara sant? =P
Men det är sant!
Nämnligen GRATISBIO!

Där kan man samla massa poäng och sen byta ut poäng till biobiljetter/presentkort på maaaaasssssor olika affärer.
De e sjukt bra.

Jag älskar de, har just växlat poängen till presentkort på Cubus. =D

Fatta, det är fan gratis!

GRATIS är alltid GOTT! =)

Så kom med vettja =)

Klicka in er i här ;

Kommentera (0) st

Fail-föräldrar =S

2010-03-25 . 03:44:52 . Allmänt

Först vill jag svara te Jinna - Ja dom gör bort sig! Hittade bilderna via http://existenz.se

Nu kommer fail-föräldrar..
Det borde finnas föräldrar-"körkort".
Fy fan. Kolla här ^^




























Shit redan fail gangster redan :P

Bra förbilder? =S
Jag kan inte garantera om alla bilder är allvarliga eller på skämt men om de vore skämt
då skulle de va kass skämt..


Bilderna från http://existenz.se


Kommentera (5) st

Gangster?

2010-03-24 . 02:55:43 . Allmänt

Snarare töntar!!

Och jag förstår inte varför man visar flera sedlar?
Dom här på bilderna är jävligt bortgjorda så jag vill bara skratta och dö!


Fan vilken tönt!



Förlängda dvärgar?


No comments


Hahahahahahaha jag dööööör


*host*



Kolla brallorna =P


Miffon


Ska du impa på tjejer så gör de på rätt sätt hörru


Pengar pengar, är de allt man tänker på?


hur helvete gammal är ungen??? :O

Fan vilken miffon det finns.

Ska en pistol, keps, sedlar och hängbrallor få tjejer att falla för er?

Knappast, dom blir nog rädda. Väx upp det är 2010 talet!

FET DISS får dom

Bilderna kommer från http://existenz.se/

Kommentera (2) st

Crazy!!

2010-03-23 . 03:20:23 . Allmänt

När jag såg denna bilden så fick jag panik. Haha.
Jag skulle dööööööö om jag åkte i den. FY FAN va sjukt! =P

Kommentera (7) st

Paket paket paket!!

2010-03-22 . 23:46:41 . Allmänt

Under veckan väntar jag flera paket.. Fy va roligt det blir!! =P

Ska ta bilder på dom när jag hämtat ut dom alla så får ni se vad det är. =)

Tänkte oxå på inredning och färger.. Ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR rosa och Hello Kitty.
Vissa brukar säga att dom tänker på mig direkt när dom ser rosa kläder/grejjer eller hello kitty. =)
Jag instämmer, jag älskar rosa å hello kitty MEN har lessnat på det liiite.. Då menar jag som inredning och så.
Det är skillnad med småsaker&kläder OCH inredning.
När de gäller inredning så ska de gärna vara stilrent. Jag har tröttnat på rosa puff puff överallt nu. Haha. Men älskar fortfarande rosa kläder då ska de helst vara tröjor, inte byxor eller nått nu.. Det har blivit för mycket rosa så jag har viss gräns nu. =P

Men när de är småsaker lr väskor då är de jätteokej. Älskar dom. =) Men annars NOT.

Hehe. De va mina tankar för idag det. =)
Kollar just nu på en skräckfilm. Som vanligt.. Hihi. Ne nu börjar de bli spännande så vi hörs!

Kommentera (1) st

Star trek = blääää!

2010-03-21 . 18:52:45 . Allmänt

Men de är på tv varje dag för Andreas älskar de.
När de är på teven å Andreas kollar på de, jag kollar inte ens på de men blir ändå på dåligt humör av de. Haha.
Fick iaf byta kanal nyss. Puh.

Men har ni haft en bra helg? Det har jag. =)
Va hemma å myste me Andreas i fredags sen igår va jag ute med Asy eller ja Samantha. Jag hängde me henne å Gerry till Kenneth, där han hade fest så jag träffade gamla vänner och nya. Det va trevligt. Ser fram emot å få träffas flera ggr nu när jag bor i Göteborg. =) Sen avslutade vi med MAX på natten, sen fick jag skjuts hem så va hemma typ vid tre lr något.
Tack för kvällen, Asy! =)

Idag blir det soft dag för mig. Är seg å orkar inte göra nånting..

Såg oxå att jag fått fler besökare nu än min tidigare blogg. Men ingen som vågat kommentera eller säga vem ni är. =) Det är INGEN tvång att kommentera. =) Men kommenterar blir man glad av. Jag bloggar för min skull och det är bara roligt att få kommenterar.

Kort inlägg blev det idag men men ^^

Hejs svejs

Kommentera (3) st

Dubbelmoral

2010-03-18 . 01:00:17 . Allmänt

Som ni flesta nog vet att jag hatar dubbelmoral och det gör säkert flesta av er..

Jag såg vad dom andra skrivit om BlondinBella.

Hon skriver en bok som självhjälp typ så bootsar hon på unga tjejers självförtroende och så.. Jag bryr mig inte om hennes bok, MEN! Hon skriver denna boken och sen på NRJ gjorde Bella å Tyra en typ av test nånting.. Hur dom skulle se ut som 60åringar.. När Bella såg bilden på henne som 60åring så utbrast Bella att hon såg ut som Anna Bergendahl. Anna är bara 18 år gammal... Ska hon säga så där i livesänt OCH NÄR hon skrivit en bok om självförtroende??

Jag har alltid tyckt att Bella varit seriös och hon är "den mognaste" storbloggare jämfört med dom andra. ja Tyra med. Bella har skrivit en bok och hjälper unga tjejer å så.. Nu har hon sjunkit i mina ögon.. Trodde inte så om Bella. =S

Hon är inte min idol eller förebild, fan heller men hon var den mognaste storbloggare jag vet..

Kanske blev inlägget knasigt men hoppas ni förstår va jag menar...

Ni som har dubbelmoral kan dra åt helvete..

Hejs svejs! 

 

LIKA? KNAPPAST!

Kommentera (5) st

Hello Kitty + väskor = beroende?

2010-03-17 . 21:14:51 . Allmänt

Jag läste i Karolas blogg å såg hon fått Hello Kitty etui för linser..

Så ville jag berätta för er oxå..

Jag har budat och vunnit på HELA 5 väskor!!! Dom är självklart Hello Kitty väskor ;P

Jag har inte fått dom ännu men bör komma im lr fredag lr nästa vecka. Dom skickas från Korea så de tar lite tid. ^^
Det va hel sjukt.. Jag såg dom på tradera å tänkte att jag bara MÅSTE ha dom! Så jag budade på dom och fler till. Dom är 2 likadana och 3 likadana väskor. :P Jag budade på dom alla bara för att va säker men *host* jag vann dom alla. Hahaha. Så Karola ska köpa en av mina väskor sen ska jag ge Lovisa en. Så jag behåller 3 st. =D

Jag är helt frälst i väskor kan jag lova. :P
När jag ser en fin så MÅSTE jag bara ha den.. Jag har mååånga väskor härhemma men dom använder jag knappt.. Hahaha. Dom kommande väskorna SKA jag använda iaf!

Bilder på dom kommer sen! Hihi.

Hejs svejs

Kommentera (2) st

Väldigt mätt och mättande!

2010-03-17 . 21:06:56 . Allmänt

Det här är inte lätt att prata om och vara öppen om men jag gör de ändå för jag behöver skriva av mig oxå. Plus se om det finns fler av de.

Jag hatar att prata om min vikt men jag gör de ibland ändå för att få tips och så.. Men iaf så har jag gått upp lite så nu dricker jag en dryck, jag tar de varje dag istället för frukost/mellanmål/kvällsmat å så.. Så jag äter riktig måltid - middag en gång om dan å dricker annars.

Började de innan jag åkte upp till Örebro men jag avbröt för jag ville inte bli dålig i magen eller nått när jag va i Örebro.

När jag kom hem igen så tog jag tag i saken och börja dricka de mer å mer.. Min magen fungerar inte ihop med de.. Eller nja magen har inte vänjt sig vid det.. =P

Blir så uppsvälld och gasig och blir snabbt hungrig efter 1-2 timmar efter drycken. Jätte hungrig! Så när jag ska äta middag så blir jag snabbt mätt å mår lätt illa av maten.. Jag tror det är för matsäcken har krympit lite så jag blir snabbt mätt. Jag är väldigt glad för det iaf. Jag äter mycket mindre än innan. Har gått ner mellan 1-2 kg på en vecka nu ca.. Det ska bli mer. =)

Men annars har min mage krånglat till pga drycken men jag dricker ändå för magen SKA vänja sig vid det!

Jag har redan haft problem me min mage innan de oxå.. Så det blir lite extra nu och de är INTE lätt. Suck..

Jag misstänker att jag har IBS mage.. Pratade me Pia(Andreas mamma) om magproblem.. Så berättade hon lite om ibs.. De påminde om mig.. Samma sympton och så.. Jag ska kolla upp de i vårdcentralen.. Usch.. Jag måste till tandläkare, vårdcentralen för min mage å sen gammal skada i ryggen som känns för jävligt.. Känns som att ryggen knäcktes.. Som nån ryggkota är utanför.. De är störande. Gör ont när jag rör mig å huvudet.. Jobbigt! Men jag ska bli bra.. Dom ska fan försvinna. Jag är oxå sån som drar ut tiden.. Alltså om jag säger jag ska till vårdcentralen men jag drar ut de så jag går dit till slut efter några månader.. Men det är oxå för att jag har alltid känt att jag aldrig fått nån svar/rätt hjälp av vårdcentralen lr nått.. Har tappat förtroende för dom.. Fy fan va myndigheterna suger...

Soc är de värsta jag vet. Dom ska hjälpa men dom förstör istället eller så gör dom INGENTING. Har skällt ut dom så säger dom att dom har mycket att  göra. Jo men då får dom anställa fler! För det är fler som behöver hjälp.. Men ni gör ingenting alls. Ni suger röv!

Jaja.. Nu blev de blandat... Haha. Nu duschar min sötnos så sen ska vi nog se på nån film... Bränt totalt 16 st filmer plus fick hem 2 st nya idag.. =P Strangers with Candy tror ja de ena hette, sen de andra är Forrest Gump.

Filmfreak? psst

Ne ska kolla runt här lite innan han kommer så vi kan kolla på film.

Min allra finaste bebis Anton (eller ja stora pojke då)- älskar dig så otroligt mycket!
Mina vänner - Tack för ni finns! <3
Min älskade släkt- Tack för ni finns där! <3 
~ Ingen nämnd, ingen glömd. <3 ~

Ni alla är helt underbara, skulle inte klara mig utan er!!

Men en viss kärring kan jag klara mig bra utan!

Hejs svejs

Kommentera (0) st

Hmm

2010-03-16 . 18:13:42 . Allmänt

Lite störande!!
Jag sitter här å känner blogglusten. Jag vill blogga!! Jag känner att fingrarna vill knappa på massor men huvudet hänger inte med.. Huvudet vet inte va jag ska skriva om.. Fingrarna VS huvudet... =P

Visst känns de igen? Suck.. Jag får låta huvudet vinna å blogga när huvudet kommer på nånting..
Eller så har fingrarna vunnit för jag skrev ju lite här nu. ^^


Men annars är det finemang här. =)

Hejs svejs
Kommentera (2) st

Då och nu del 2

2010-03-16 . 03:38:29 . Allmänt

Hittade lite mer bilder. De va kul å se. =)



Jag va småkär i denna snyggingen Omri Katz.
Han spelade me i en serie som jag älskade. "Spökstan" =P



Devon Sawa



Killen från Kalle och Chokladfabriken filmen =)



Lilla Ida i Emil i Lönneberga



Glömt vad filmen hette som han va me i. Men han va en söt lillskit =)



Madicken =)



Hon va me i filmen "Annie"



Sist och MINST!
Vad har fule fanskapet gjort med hans utseende? :o
När han va en snorvalp så va han sååå söt men nu har han blivit ful.. :o
Hög fanskapet ser ut som =P

Sorry för de blev stora bilder men det syns iaf. =)

Kommentera (4) st

Tjohoo!!!

2010-03-14 . 22:42:57 . Allmänt

Nu lyckades jag fixa min egen blogg och bråka med htmlkoder och allt. =)

Nu är jag NÖJD med sidan. =) Ser ljusare och "piggare" ut. Nu är de snart vår då ska de fan vara ljusare plus gladare. =) Hihi.

Det tog mig fan lång tid så nu kan jag säga ÄNTLIGEN. =) Ska pussa på min älskling nu för jag varit så koncentrerad så jag inte pussat han. =P

Skriver mer senare!
Kommentera (4) st

Svar till Sundarii

2010-03-13 . 22:04:28 . Allmänt

Tack gumman <3 Hon va nog full när hon hörde av sig imorse. =S
Jadu, har tagit bort henne från mina vänner i facebook så nu e hon off. Jag vägrar prata med henne förrän hon bevisat att hon skärpt till sej och visat att hon är ärlig.
Jag kommer inte att förlåta henne för allt skit hon gett mig. Men ändrar hon på sig och slutar dricka och är ärlig mot mig så kan jag ge henne en chans till. Men tills dess är det BIG NO!
Jag har gjort allt mitt bästa och allt jag kunde. Jag köpte presenter till Alva, jag brydde mig och varje gång jag va där då köpte jag alltid med mig något till Alva. Hon känner mig typ.. Men Anton är mer reserverad mot hans moster. Hon ger inte en enda skit till Anton. Hon köper aldrig presenter till Anton, säger inte grattis. Men hon frågar hur han mår och så.. Men för helvete VISA det då! Men hon bryr sig inte.

Som på en fest så va hon full med hennes två kompisar. Jag var enda nykter där förutom Alva. Jag va nykter för jag brydde mig om Alva och ville vara där för henne och att hon får åtminstone vara trygg när det finns NÅGON vuxen som är nykter.. När Alva ville gå till sin mamma och krama henne. Vad fan gör du? Du snäste åt henne och sa åt henne att sätta sig på soffan vid mig. Du snäste åt henne och bad henne sätta sig på soffan i tvrummet BARA för du inte ville hon skulle se fulla männsikor. Du syftade på M och S.. Men va fan är du då?? Du är en FULL mamma! Va för fan nykter då! Sorry men behövde bara avreagera mig lite.. Har stått ut med massa skitsnack och lögner så nu får de  fan vara nog. Jag tycker faaaan synd om barnen!

Du har fått flera chanser att visa vad du kan och du ha fått chanser att ändra på dig.. Men du gör inte en skit!

Så jävla besviken är jag!!

Ne fan nu ska jag skita i dig och kolla på film sen mysa me min älskling! Jag är åtminstone ärlig!

Sorry Sundarii, de va syftat te henne. Men tack för du finns å skriver så fina kommenterar! <3
Kommentera (0) st

När ska du inse det?

2010-03-13 . 17:27:34 . Allmänt

Jag är SÅ TRÖTT på dig nu.

Jag la in bilder på facebook på älskade Robin och så.
Så när min syster såg bilderna så skrev hon vänliga ord om honom sen plötsligt skrev hon att jag gör fel och att jag måste ta bort dom, sen skrev hon vänliga ord om honom plus MIG. Sen va hon förbannad. Shizofreni? Ja visst! Så jag tog bort dom för jag inte fick ha bilder på Robin. Så sen smsade hon mig å sa hur jag kunde sjunka så lågt och skriva öppet om privata saker om Robin... Va? Är det privatsak om han gått bort? Jag sa till henne att vi hanterar sorg på olika sätt. Hon super, förtränger Robin, gömmer hans bilder och pratar inte om honom. Går inte till hans grav och sköter om den.. Sen när jag la upp några fina bilder på Robin så är hon förbannad på mig och sa att jag gör fel! Jag säger då inte att hon gör fel å hanterar hennes sorg på fel sätt men att säga så där till mig och sen använder hon Robin för att säga upp kontakten och skylla på mig pga Robin. Det är FULT gjort!

Jag blir bara ännu förbannad nu. HUR kunde hon göra så där? Hon VISSTE att de va HENNES fel att det blev så här.. Men nu använder hon Robin för att säga att vi inte ska ha kontakten alls... Det är så jävla typiskt henne.. Hon säger emot och vänder emot folk och förtränger sanningen.

Om hon ska hålla på så där i hela livet då kommer hon INTE förändras och Alva.... Vill inte ens tänka tanken på det.. =( Jag ska fan göra mitt bästa å se till Alvas bästa. Oavsett va hon än tycker.

Det här va droppen! Nu får det vara nog! Jag skiter i dig, jag har ingen kontakt med dig och känner inget behov av de.. Men att du vänder på allt och försöker få de att bli MITT fel är fräckt!

INSE sanningen och sluta förtränga allt! Erkänn!

Jag är så jävla trött på dej!

Du har varit  så jävla falsk mot mig, ljugit, vänt din rygg mot mig och snackat skit om min pappa och om våran barndom. Tror du jag mår bra av det då?
NEJ fan heller!

Därför ville jag inte prata med dig alls och allt. Kom gärna tillbaka när du visat att du slutat supa och erkänt allt och inse sanningen så kommer jag gärna tillbaka.

Annars kan du dra åt helvete.

Men jag kommer alltid älska dig och Alva.. MEN jag skiter i dig för du måste komma upp på fötter själv och inse sanningen.

Nu får de vara nog med det... Jag söker inte tröst eller någonting. Jag behövde bara skriva av mig.

Hejs svejs
Kommentera (2) st

Då och Nu =)

2010-03-13 . 04:18:15 . Allmänt

När jag va liten så va jag frälst vid tvserier plus Astrid Lindgrens barnfilmer. =)
Hittade i en sida där massor då och nu bilder så tänkte visa upp här me så ni kanske känner igen vissa? =P



Emil i Lönneberga
 


Lasse i barnen på bullerbyn



Lotta på bråkmakargatan



Ronja Rövardotter



Sune



Hobie från Baywatch (fan va ful han blivit =S )



Karate Kid



Min tjej 1 och 2



Räkna med bråk



Sjunde himlen


Va dom förändrats men dom ser fortfarande ut som dom såg innan. =)

Det e kul å se då och nu bilder.
Ska se efter fler. =)

Kommentera (2) st

Bokat och klart

2010-03-11 . 18:11:53 . Allmänt

Nu är allt klart, förutom resekassa men de fixar vi sen. =)

Jag och Andreas åker till Sthlm den 27 Maj, sen sover vi hos hans syster till fredagen den 28 Maj så åker vi till London och stannar där till söndagen den 30 Maj å sover igen hos hans syster till måndagen så tar vi tåget till Gbg igen. Hans syster hittade en vandrarhem som kostade 1200 kr ungefär för mig å Andreas inkl frukost. De va bra pris. =) Så det kostar totalt 4400 kr ca för oss två inkl flyg tur å retur, boende och frukost. Det va bra pris. =)

Det blir skojigt! På fredagen och söndagen blir det att-vara-turist sen på lördag blir det mässa. Jag som är kändiskåt. =P Ska ta autografer å bilder. Hihihihi. Det blir skojigt. =) Linda Hamilton ska va där. =) Sen en av skådisen i Avatar, sen är de en av i Twilight. Hihihi.  
Ska ta massa bilder, det lär oxå bli varmt därborta eftersom det är Maj-månad.

Varit där en gång för 10 år sen me min gamla klass på skolresa.

Det blir min första resa med pojkvän. Hihi. Ja plus hans syster och Ville. =)

Ne nu tänkte vi ta en promenerad, ska till Nordstan en sväng.

Skriver kanske senare..
Hejs svejs
Kommentera (4) st

.

2010-03-10 . 17:08:32 . Allmänt

Först vill jag tacka för ännu fina kommenterar för de innan inlägget.

Nettie; Japp, jag tycker detsamma som du. Jag har ingen kontakt med henne nu och jag skiter i henne nu som sagt. Jag vill inte prata med henne eller träffa henne. Det kommer att ta lååååång tid innan jag kan tro på henne. Jag kommer inte att tro på henne nu iallafall. Och ska kontakta soc igen..

Soc är medveten om henne och dottern. Men de verkar som de inte gör någonting.. Jag blir så förbannad på soc med.. Dom sitter bara och rullar tummarna och tar emot anmälan. Jag ser och ser, ser hela tiden hur hon beter sig och ändå har hon sin dotter hos sig medan hon ***.. Men jag kan inte göra något mer nu längre.. Jag kan bara hoppas och hålla tummarna för flickans skull att hon får de bra sen.

Men shitsame. Nu vill jag inte slösa på fler inlägg på en person som inte är mig värd nånting...



Har bestämt mig att svara på er kommenterar här i blogg, i ny inlägg eller i kommenters fält. Så vill ni läsa svaret så kom hit igen. =)




Haft en underbar helg! Kom till Örebro i lördags. Det va jättekul. <3 Åkte te Karola på kvällen och vi blev kvar där i flera timmar. Anton ville sova där en natt och då slapp vi åka hem tidigare. Anton ville sova där så de fick han göra. Vi satt i köket å babbla på massor medan barnen sov. Sen åkte vi hem å sov, men sov bara i några timmar så jag va matt och kände mig jävligt trött. =P
Tog e dusch så jag blev piggare iaf, sen drog vi till Karola igen, så AW och Pontus åkte till Netonnet för Pontus ville köpa mikro.. Sagt å gjort så jag va hemma hos Karola me barnen. Pojkarna va på dåligt humör och gnällde, va arga och slog varandra.. Dom kom inte överens. =P Dom va oxå för trötta me. Senare på kvällen kom Nettie te Karola me så vi tjejer satt å pratade hela tiden. Det va jätte trevligt. =) Det är inte ofta vi tre träffas samtidigt. =)
Pojkarna blev plötsligt glada och på knäpp humör så dom busade sen ville Anton sova där en natt till. Det gick bra eftersom dom börjar samma tid på dagis nästa dag så vi kom överens att Anton fick sova där en natt till. Det gick jättebra. =) Så i måndags va vi på dagiset för möte.. Det va 2 möten.. Va faan seg då.. Men men. =)

Sen när Anton slutade kl två så tog vi me honom till stan, gjorde lite ärenden sen mötte vi Karola och barnen för dom skulle äta så jag hade sällskap till jag drog hem.. Sagt å gjort.. Blev lite stressad precis innan jag åkte me buss hem.. Men det va en underbar helg. =)

Igår blev det bio, vi såg på Alice i underlandet på 3D.. Svårt att säga va jag tycker.. Den va rolig och bra gjord.. Men det är inte nått jag skulle se på bio igen.. Typ.. :P Men den va rolig iaf.. Inte världsbäst.. Haha..

Ne nu ska jag ta en promenerad me Andreas medan det är ljust.. Fan va gött me ljusare tider nu. =)

Skriver kanske mer senare.. Hejs svejs
Kommentera (1) st

.

2010-03-09 . 20:44:18 . Allmänt

Tack för alla fina kommenterar på de senaste inlägget! Ni är underbara! <3

Jag har inte pratat med henne sen sist jag skrev inlägget. Det känns rätt bra för jag skiter i henne nu. Hon får komma tillbaka när hon slutat supa och börjar vara ärlig.


Sandra!!
Om tjugo min börjar vad.... DESPERATE HOUSEWIVES!!! ;)



(var bara tvungen! Hahaha)

Skriver mer senare! =)
Kommentera (1) st

Lögner och svek

2010-03-05 . 23:00:35 . Allmänt

Jag har stått ut med det i några år och nu får jag NOG. Nu räcker det!
Jag har stått dig nära och stöttat dig i alla situationer.
Jag har sörjt med dig, varit där för dig, gråtit med dig, varit arg med dig, varit glad med dig, skrattat med dig och stöttat dig.
Jag har stöttat dig som fan och hjälpt dig, gett dig massa råd och tips.
Men vad får jag tillbaka? Ingenting. Eller jo bara lögner...
Dessutom vänder du din rygg mot mig...

Du messar mig och gråter, mår dåligt och behövde stöd. Jag var självklart där och stöttade dig. Du pratar skit om ditt ex som gjorde dig illa. Han slog dig. Du var rädd för honom. Du gjorde slut med honom. Vilket var rätt beslut tyckte jag för ingen ska stanna hos mannen om han slagit kvinnan.

Du var stolt över dig själv att du lämnade honom och du pratade om hur stolt du var över dig själv och hur stark du kan vara och att du skulle må bra utan honom. Jag var glad för din skull.

Du höll huvudet uppe och kämpade. Jag stöttade dig.
Men bakom allt snack var du hos honom och ljög massa för mig. Du sa att du inte var med honom och att du hatade honom. Du messade mig långa sms på nätter. Jag satt och messade dig ofta och länge för jag ville stötta dig och visa att jag finns där.. Men all snack var lögner...

Du sa du skulle ändra på dig och bevisa det för mig för jag sagt ifrån och att jag tappat förtroende för dig..
Du sa du skulle bevisa det för mig för du ville ha bra kontakt med mig igen..
Men dagen efter fick jag veta att du tog me din dotter till en fest och söp när hon va där...
Lyssnade du inte på va jag sa innan???

Sen gnäller du om att ditt ex hört av sig och mailat dig och blabla och sen säger du att han ska väl gå vidare.. För han har ny tjej då ska han gå vidare och glömma dej. Så jag sa jag skulle maila till honom och be han hålla käften. Du sa bara; Hehe ok min söta *****... Så jag gjorde det. Jag mailade honom idag och bad han lämna dig ifred och att han skulle sluta maila dig... Han svarade och sa att de var du som mailade honom och du som gav honom ditt nr och du som ville ha kontakt med honom...
Så jag sa ifrån igen på sms och frågade varför du ljög för mig... Då förnekade du det självklart och du mailade till ditt ex och bad honom att säga till mig att sluta maila honom... WHAT????

Jag bryr mig INTE om ni mailar till varandra eller vill ha kontakt, jag bad bara honom låta dig vara ifred för det var DU som pratade skit om honom och det var DU som inte ville ha hans mail!!! Så nu vänder du din rygg mot mig och säger till ditt ex att du är irriterad på MIG??? Och att han INTE ska skicka nån mail till mig eller jag till honom...? Vad fan säger du??? Det va DU som pratade skit om honom och ville inte ha hans mail....?

Jag är så jävla trött på dina lögner och svek! Jag skiter i dig nu. Lev ditt liv och sup vidare, jag orkar inte mer nu. Det är inte första gången du vänder din rygg mot mig..
Jag blir så trött på dig nu... Du sviker mig igen och om igen... Ljuger, sviker, ljuger, sviker, ljuger.... NÄR tar det slut??? Jag vill inte träffa dig nu längre om du ska vara så där.. Jag kommer tillbaka när du mognat till och insett sanningen!

Annars kan du dra åt helvete!


Alkohol löser inga problem, det vet du innerst inne!

Kommentera (6) st

Gladare å piggare

2010-03-03 . 17:33:44 . Allmänt

Fan va gött det är me sol! =)
Innan på kvällar/nätter så har det varit ljust ändå pga mycket snö plus himlen va väldigt ljust.. Men nu på de senaste nätterna har de varit MÖRKT och tillomed sett stjärnor. Idag när jag vaknade så såg jag klarblå himmel och sol. Det är fortfarande klartblått nu.. Det får mig att känna mig gladare å piggare.
Låg i soffan och kollade på himlen och tänkte på våren som kommer... Fy fan va jag längtar te våren! ^^
Ser fram emot våren <3

Igår hade vi våran myskväll med grönsaker och dipp. Vi kollade på Howard the duck. Det va väldigt mysigt men till sist blev man väldigt äckligt mätt pga för mkt grönsaker  plus dipp. Vitlöksmaken var fast i munnen i morse. ;P Fast jag borstat tänderna ändå va de kvar.. Fy fan. Hatar vitlöksmak i munnen dagen efter, samma sak med vitlöklukt på fingrarna dagen efter. Fy fan va jag hatar de. Haha. Fast jag älskar vitlök. =)

Fick veta igår oxå av Andreas om mig själv. :P Märkligt att ingen annan hörande har sagt nått te mej. Men iaf så när jag äter nått jag gillar väldigt mycket så hummar jag när jag äter. Hahaha.
Lite pinsamt om jag äter hos någon annan så hör de när jag hummar. När Andreas hör gör de inget för han är min pojkvän då är de okej men hos nån annan. Hahaha. Vet inte hur jag gör, han säger att jag hummar verkligen när jag tycker de är gott... Men HUR gör jag??? ;P

Ikväll blir det Dum och dummare, sen dum och ännu dummare. =) I veckan eller nästa vecka kommer de Anders.se dvd så de blir kul å kolla på de.

Svar te kommenterar;
Sandra - hahahahaha greys är ju trååååkig serie som du tycker om DH. Hahaha. Men smaken är som baken. Delad! De högra är din, den vänstra är min. ;P Jag tycker massa om dej ändå sötnöt! <3

Hejs svejs
Kommentera (1) st

Myskväll <3

2010-03-02 . 20:27:00 . Allmänt

Idag blir det bara massa myspys. =)
Va ute på promenerad med sötnosen så vi handlade lite. Blev grönsaker och dip och lite mer, sen hämtade vi hem filmer jag köpte.  Så  ikväll blir det myskväll med grönsaker och dipp. Mumma! =) Och så ska vi kolla på filmer. Har kollat på Flugornas herre nu. Jag kommer ihåg när jag va liten när jag kolla på den så kände jag hat mot dom pojkarna för dom va sjuka i huvudet. Makt kan leda till mord... Sjukt.. =S Men iaf så nu duschar Andreas, sen e det mitt tur då blir de desperate housewives vid nio. =D Yeeees!

Förresten, hur e vädret hos er? Det va soligt här. Men skit halt och massa is överallt. Men det ska inte bli mer snö i veckan fram tills nästa lördag å söndag sen försvinner de förhoppingvis. Kan vi börja hoppas på att det blir vår nu? Jag hoppas det iaf! Så jävla trött på snö och kyla. =S

Ne nu ska jag hoppa in i duschen. Hejs svejs
Kommentera (2) st

Fler filmer!

2010-03-01 . 19:28:33 . Allmänt

Jag som är sådan jävla filmfreak så har jag beställt hem filmer. =D
Andreas har fan mååååååånga filmer och jag har sett de mesta här och jag beställde totalt 7 st filmer innan, så igår beställde jag hem 4(5) st =) Det blir najsigt. Hihi.
Älskar att ligga i soffan under täcket och kolla på filmer i mörkret. Myspys! =)
Innan beställde jag 7 st filmer.
Det blev;
Casper - spöket. Så söööt film. Me like! :P
Hocus Pocus . Jag å min bror älskade den när vi va små.  När vi skulle hyra film så blev de alltid den. =P
Stardust
Baby Mama
Jumanji
Spiderwick
Another gay movie
Mr Woodstock

Sen igår så beställde jag nygamla filmer. =)

Dock bara komedier plus en skräck. Ska jag kalla den skräckfilm? Hmm

Det blev;

                                      

Flugornas herre var skitbra. Den är sjuk och sorglig om hur dom tror dom har makt.. Fy fan.. Vet inte om man kan kalla den för skräckfilm/thriller å så..
Sen de första, kan inte översätta te svenska men :P Den är sjukt rolig film. =D
Howard the Duck, pappa hade den som vhs men liksom ingen har vhs nu så jag inte sett de på länge. De va rolig film. =)
Dum och dummare, dum och ännu dummare.. Två st i en. Blir skojigt å kolla på dom! Imorron får jag hem dom då blir det filmkväll igen. =D

Igår kollade jag på Wolfman.. *host* Den va faaan kass!! Årets sämsta film. =S Smaken är som baken men vill ni se den så varsågoda. Men inget jag gillar iaf! Fy fan. ^^

Så vi åkte hem besvikna och de va fan bortkastade pengar men men, kom hem och duschade sen fixade vi te och mackor så satt vi och åt framför en annan film, Legion hette den.. Den va bra men fan texten plus ljudet försvann på slutet så man missat mkt! Man har sett hela filmen men just på slutet får man veta varför och så. Så jävla typiskt att texten och ljudet försvann! Tönt. Får köpa den när den kommit ut så får vi kolla igen. Bra va den iaf. Spännande. =)

Sen va de oxå en annan som jag gillade skarpt var Vampires assistant. Om en pojke som blev halv vampyr och får följa med deras cirkus du freak.. Det är knäppgökar som apflicka, skäggiga damen, ormmannen, vampyr och så.. Det va kul å se den. =)

Oj, de blev massa babbel om filmer. Hihi. Men gillar ni inte de så läs inte.. Kanske försent å säga de? Haha. :P Bloggar mer senare!! 

Hejs svejs
Kommentera (4) st

Invandrares ord; Hora?

2010-03-01 . 17:24:49 . Allmänt

Nu pratar jag inte om alla utan dom som behandlar folk taskigt och dom som förstör Sverige.

Kalla mig gärna rasist men jag vet mycket bättre än er om mig själv. Och kallar ni mig det så vet ni ingenting...!

Jag förstår inte varför invandrartjejer står med deras mjukisdressar på gatan och skriker hora till nån svensk??
Va faaaaan glad att ni får bo här i Sverige, att vi svenskar öppnar vår land för er.
Vi låter er bo i Sverige och låter er jobba här, låter er leva här i Sverige.
Så kom fan inte och förstör Sverige!
Ni mördar, rånar och kallar svenskar för horor.
Och självklart finns de oxå svenskar som gör dumma saker men jag pratar om invandrare nu.
Det finns supersnälla invandrare och jag känner några och dom behandlar jag med respekt för dom behandlar oss med respekt. Dom är ordentliga och gör som vi svenskar och lever som vi svenskar. Jag respekterar sådana människor. Men ni som gör dumma saker och fuckar upp er kan dra hem!!!

Jag blir så arg när jag ser hur dom korkade behandlar Sverige så här.. INGEN har rätt att kalla någon hora.

Jag förstår inte heller mig på ALLA folk som kallar varandra för horor. Varför just hora? Brukar dom ha sex mot betalt? Ne varför kallar ni varandra för horor då? Hur dumma i huvudet är ni egentligen?
Skärp er för fan! Det är Sverige och vi har yttrandefrihet men att kalla nån hora är FEL! WRONG! 
 
Jag undrar bara varför folk säger just ordet; hora? Kan någon svara på de?

Ni är ju för fan allmänt dumma i huvudet, jag skulle fan inte vilja vara i er skor!!!

Nä nu fick jag avreagera mig lite, ska diska nu.. Hörs...

Förresten, går de att kommentera eller? De går faaan inte att kommentera i mina vänners bloggar. Jävligt störande! :S Bara Malin´s blogg som funkar.

Hejs svejs
Kommentera (0) st