Kom med i GRATISBIO vettja!! =)

2010-01-31 . 06:12:21 . Allmänt

Det e bra sida tycker jag. =)
Så ni ska nog regga er och börja samla poäng och sen när ni samlat massa så kan ni ju få presentkort/biobiljetter så ni tjänar ju på det. Så varför vänta? Regga er nu via länken; http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=270404

Kom igen, baby =)

Här kan ni få om ni samlar in fler poäng;

Biobiljetter

Presentkort på Nelly

Presentkort

Tidningsprenumeration


Upp till er, ni väljer vilket ni vill ha! =)

Visst lät det underbart? =)



Hejs svejs

Kommentera (0) st

Oh

2010-01-31 . 01:12:01 . Allmänt

En bebis!!!

Jag satt å pratade me Karola om hur våra gravidieter var och hur stor våra magar var å jämförde dom.
Så jag kollade igenom bilder då Anton var bebis. Jag får ångest!! Mitt barn är inte bebis nu längre. Han är en stor pojke!! Han var så där LITEN och go. Jag kommer ihåg att jag tyckte han va litenstor och jag älskade att sitta å titta på honom och när han sov kunde jag sitta å kolla på honom länge. Oh, jag vill ha en bebis NU!!!

Men jag ska inte ha nu än så länge iaf! =) Jag får LÅNA än så länge. =) Och så har jag Anton redan men han är stor pojke, min lille älskling. =) Men vore roligt för honom att få en lillesyster/bror. =) Men INGEN bebis än!! Får vänta med det!!! =)

Men blir bara sjukt sugen å har bebislängtan när jag ser bilder på Anton när han va bebis, sen när jag ser Lovisa i camen. Shit blir bara sugen. Hahaha. =)

Men jag njuter av de jag har ska ni veta! =)



//stolt mamma! <3

Kommentera (0) st

Filmer jag sett på den sista tiden

2010-01-30 . 23:33:01 . Allmänt

Om jag skriver ner ALLA jag sett då skulle de vara lååååång inlägg så jag tar bara de som jag tycker är bra. =)

Den första å BÄSTA film jag sett är självklart....

Avatar!!



Men om ni ska se den på bio då tycker jag att ni ska kolla i 3D version.
Den ger häftig upplevelse och är helt underbar.
Kände mig helt inne i filmen och kändes som jag var med i deras värld. =)
Men tyvärr så finns de inte 3D i alla biografer. =S
Ni får googla o se eller fråga
Sundarii(kolla länken där i högra sida, min snuttgumma heter hon där).
Hon vet. =D

Sen är de Worlds Greatest Dad.



Robin Williams är med i den å spelar pappan.
En pappa och lärare i en skola är vad han är.
Sen dör sonen i en olycka och han "utnyttjar" hans död och blir känd.
Den är sorglig och bra men samtidigt segt.
Tyckte så synd om Robin men samtidigt blir man arg för de han gjort.
Jag tycker det är svårt att säga om den är värd att se.
Jag tycker den är inte världsbäst men den är ändå "värd" att se på.
Ni som inte gillar poesi/tankar och sådant ska kanske inte kolla på den.

Ja.. Sen är de..

Sherlock Holmes



Den kollade vi på i förrgår.
Den var bra och den är typ drama/action men jag tyckte att den va ganska rolig
ändå för att vara action. =) Ni som diggar Jude Law ska nog se på den. Haha. ^^

Och så den

Spiderwick Cronicles



Är inte riktigt säker på vad de sista cronicles hette, men spiderwick iaf. =)
Den va såå gullig! Jag märkte att jag börjar gilla filmer som har
sagor, trollkarlar, vättar, troll och så med att göra. =)
Den handlar om en syskonskara som flyttade till deras gammaltants hus
och en av dom syskonen hittade en bok och det boken vill jätten ha för att förgöra allt
och så.. Då dyker vättar, paddor, gris, älvor och jätte för att få tag i boken.
Dom försökte skydda boken på alla sätt och kämpade mot jätten å paddor. Den va så gullig. =)
Värt å se på kan jag lova! Ska köpa den på dvd. =)

Aliens in the attic



Den är oxå gullig film. =) Handlar om aliens som attackerar för att komma åt en ställe
som råkar vara under deras hus och ungdomar försöker försvara det och
stoppa aliens. =P Jag ska oxå köpa den i dvd. =D Såååå gullig å söt film som jag gillade skarpt!

Det finns flera filmer till men skriver om de en annan dag.. =)

//Filmfreak

Kommentera (1) st

Lördag redan =/

2010-01-30 . 23:06:10 . Allmänt

Tiden gååååååår fortare än 250 km/h typ. =P Hahah ne nu överdriver jag en aning. =)

Om EN vecka så går flyttlasten HIT till älskade Göteborg! =D Igår rensade vi å städade undan lite här och Andreas slängde en del skräp å vi tog upp lite grejjer te vinden så nu e de mindre å att göra. Imorron får vi fixa lite i köket o ställa upp böcker och sådant. Sen ska jag eller tja måste dammsuga här å tvätta golvet.
Sen ska vi ju åka till Norrköping å fixa där. Höhö. Nyss fixade jag en present till honom som han ska få till alla hjärtans dag. Sen ska jag oxå köpa nått te min lille prins. <3

Vad ska ni köpa till eran älsklingar då? =)

Fan... Seriöst... Det e fan babyboom nu år 2010... =S Haha. Min bror ska bli pappa till sommar som ni redan nog vet, sen ska två av mina barndomsvänner Becca å Sarah få barn med. Shit va kul! =) Becca hade BF den 20 Juli tror jag, sen har min bror´s bebis bf den 19 Juli. =) Och så är Beccas å min pappa bästa kompisar sen dom varit små, men iaf så ska dom bli farfar/morfar samtidigt. =) Roligt för dom! Sen är Sarahs mamma kompis till min pappa me å bror till Beccas pappa. Haha. Jag kommer ihåg hur mycket vi umgicks med dom familjerna. =) De va hemmafester hos dom och jag å min bror åkte med pappa till dom å lekte med dom andra barn där. Sarah å Becca va med oxå.. Så nu ska Becca, Sarah, min bror bli föräldrar. =D Det är roligt. =)
Jaja, ska inte babbla om det nu. Haha. =)

Danne e här nu så dom spelar tvspel. Fattar inte varför dom ska tävla om vilket av dom e bäst. Haha. ;) Kollade på Bedtime stories nyss. Den va bra å söt film. =) Jag älskar ju Adam Sandler. Han är så yeah. Haha.
Ska nog inte skriva nått mer om honom ifall Andreas blir lite svartsjuk..... HAHAHAHA. Nejdå... Jag älskar bara Andreas. =) Men Adam Sandler är grym. Älskar alla hans filmer utom Spanglish.. Tror den hette så.. Den va kass.. Adam passar att spela i komedifilm å så.. Men Spanglish var mest drama nått så.. Inte hans stil! Men men ja man måste göra nått annat oxå..
Som Jim Carrey, han spelade alltid i komedi-filmer men plötsligt spelade han i en skräckis... KASS..

Har kollat på flera filmer här med Andreas. Tänkte skriva lite om vilka filmer jag kollade på å vilket som va bäst. =)

Men gör de i nästa inlägg. =) Hoppas ni oxå har en mysig lördag. =)

Förresten, svar till Sundarii - Andreas kan inte fullt ut tsp än. Men han kan mycket men inte flytande. =) Kollar runt efter tsp kurs oxå så han får mer på lager oxå. =) Men vi kommunicerar utan problem å förstår varandra. =D

Hejs svejs

Kommentera (1) st

Shoppning

2010-01-29 . 01:39:22 . Allmänt

Idag va de gött dag fast det gjorde jävligt ONT i ryggen =( Dagen började dåligt. Det va strul på banken sen va Andreas irriterad oxå för banken strulade. Men de kan jag ju förstå. Så sen gick vi till busshållplatsen å bussen kom precis när vi va nära. Så vi sprang när bussen kom så vi var typ kanske 5-6 meter från bussen men vad gjorde bussen? Han sket i oss å körde... Jävla idiot!!! Jag blev sur men vad fan gör man...? Så kom precis en buss till, och Andreas stod ryggen mot bussen så han inte såg buss nr och han sa nej nej inte ta den bussen. Den är fel å åker annan väg. Jag sa jo men den är ju till backaplan! Så precis nör bussen åkte så vände han sig om å insåg att han såg fel på nr. Så vi kunde ha tagit bussen!! Jaja... Gjort är gjort.. Jag satt å väntade å va småsur å frös.. Så till slut kom nästa buss så åkte vi till Nordstan. =) Till banken och sen gick vi till Nordstan och shoppa lite. Jag köpte en del ansiktprodukter, fotfil, 3 st nagellack i läckra färger ;) Lite smink grejjer. Sen gick vi självklart till min favvobutik.. GINA TRICOT! =P Men de sög... Dom hade dålig utbud på kläder. Kassa kläder. De sög hårt... Jag gick runt å kollade. Men jag hittade iaf två tröjor. En stor tröja som jag ÄLSKAR. Svart/grå randig tröja. =D Och en vit stickad kofta.. Den är inte i min smak men den kostade bara 49 kr och den ska jag ju ha bara till speciella tillfällen, som fester och sådant.. Så det får bli så. =) Sen kollade vi på Game. Självklart måste Andreas kolla. =)

Vi va hungriga å jag va kissnödig och hade ont i fötter så vi tog bussen hem. Gick till Tempo å handlade lite te mat. Gick hem så tog vi de lugnt å vila fötterna/ryggen. Så åt vi köttfärsås som Andreas gjort. Mumma mumma! =) Pratade lite me min tjejer på msn, camade me Karola me. Hon är skön. Hahaha.
Det blir roligt den 19 Mars! =D

Förresten.... Idag frågade jag Andreas igen; Du!! När ska Danne köra flyttsläpet å så???? Andreas sa det blir den 6 feb... REDAN!?!?!? Tänkte jag.. Han tyckte att han redan sagt de te mej... Hahahha. Nehe du. Tror inte de eller så minns jag inte? =P Så jag å Andreas ska åka upp till Norrköping å städa, rensa, packa och göra ordning så kommer Danne på lördag från Göteborg, ev Nicklas med så ska vi flytta allt in i lasten så drar vi vidare till Göteborg och flyttar in. =D Då är jag sambo på riktigt!! =)

Ne fan nu ska jag gå å fixa te och försöka få Andreas släppa tvspelet så vi kan dricka te å kolla på film å kramas! =)

Hejs svejs
Kommentera (1) st

Omtänksam unge!

2010-01-26 . 22:03:33 . Allmänt

Jag har ett underbart barn! =)
Han har alltid tyckt om småbarn och då menar jag barn som är yngre än honom.
Han är så omtänksam och han bryr sig väldigt mycket. Han gillar bebisar. Han gillar att ha bebisen på hans knä och krama och gulla me denne. Han har nog fått det av mig. ;) Jag älskar ju å gulla me bebisar och mysa. =)
Han har alltid varit omtänksam och bryr sig om dom. När min kusin Alexander föddes, då va Anton 7 månader gammal. Han blev så förvånad och såg chockad ut när han såg Alex. Det va första gången för honom att träffa någon bebis som är mindre än honom. Sen gillade han pilla och ska alltid peta på Alex´s näsa eller öga. Nej nej nej säger vi hela tiden. Hahaha. Det är bara 7 månader melllan dom två och dom kommer jättebra överens. =) Leker jämt ihop när dom träffas. Känns skönt!

Sen kom det en liten Tindra å hon är 3 år yngre än Anton och när vi va hos farmor å Tindra va bebis så hon satt i babysittern. Anton sprang runt med Alex å lekte men han stannade ibland å satt sig vid Tindra å klappade henne på huvudet. =D Sen när hon tappade nappen så han tog upp de och gav de till hennes mun. Så söt. Sen när Tindra va hos min faster och då började hon gråta och skrika för hon va hungrig så Anton såg på min faster å såg sorgsen ut och sa till henne; hon gråter... Sen klappa henne på armen... Oh så söt så man smälte. =D Min älskade lille pojke! =)

Men barnen växer så fort såklart så det inte finns nån bebisar kvar nu kan man säga. Men Karola har fått en bebis som är nu 7 månader gammal och Anton gillar henne såklart. =D När jag va hos Karola å träffa Lovisa för första gången å jag hade henne hos mig så när Anton kom och då blev han glad å ville klappa henne och gulla me henne. =D Nu umgås Anton me Lukas, dom är bästa kompisar så Anton träffar Lovisa när Anton är hos dom. Det är roligt för honom. =)
Men nu till Juli kommer Antons lill* kusin till världen så det är jätteroligt för oss alla! =) Så Anton(och jag) har nån bebis å gulla me. När jag är i Norrköping så gullar jag me Troja/Vincent, är jag i Örebro så gullar jag me Lovisa. Sen är de Göteborg.. Men ingen bebis här, inte..! =P Än... Hahaha. =)

Det känns skönt att Anton har någon bästa kompis som han kommer så bra överens med. Lukas är 3 år yngre än honom men dom kommer bra överens och Anton bryr sig om Lukas. Och dom skriker å blir helt till sig när vi säger dom ska träffas. Säger jag; Vill du leka med Lukas? Så skiner han som sol och skriker jaaaaa! Haha. =D

Dom älskar varandra, lr hur Karola? =D

Ne, tänkte nu ladda upp en bild så ni får se hur gullig Anton är mot Lovisa. =D
Blev så kär i bilden. Älskade barn!


Stolt mamma(till de äldste, dom andra är mina låneungar) =P

Kommentera (1) st

Offline

2010-01-25 . 18:12:38 . Allmänt

Igår va jag typ off(line) hela dagen. =P Nicklas å Malin kom hit igår så vi satt å kollade på tv, dom bjöd på weinerbröd me choklad å cola så vi mumsade oss i de. Så sen blev det tvspel för pöjkarna så jag å Malin satt vid varsitt dator så jag hamnade på skype för jag skulle testa de å se om de var bra. De va tydligen bra för jag satt å pratade me Karola i skype i över 5 timmar. =D Såg hennes skitungar me så jag gullade me Lovisa via camen. Haha. Satt å snackade om allmänt, om allt skit. Jag träffar inte mina tjejer så ofta nu och jag är inte inne på MSN så ofta nu heller så när jag är det så pratar vi på och babblar och det va länge sen jag pratade me Karola så det blev extra länge och i skype är de mycke lättare att snacka då man kan teckna. =) Najs. Ja men iaf, så vi höll fram te kl 12 då skulle hon sova. Jag satt me dom andra oxå och åt hämtmat sen kollade vi på filmen Barnhemmet. Spansk skräckis. Jag ÄLSKAR den. Så otäck och så BRA! =) Jag satt framför datorn och skype var på edan jag åt å kollade på filmen. Höhö. Jaja, ska inte babbla om Skype nu. =D

Men iaf så var de trevlig kväll med Nicklas å Malin. =) Sen kollade jag å min älskling på Hulk. Den va bra den med, sen blev det Ironman men jag somnade efter halva filmen. Så ska nog ta å kolla på de igen idag. Hihi.

Ja det var annars en mysig helg och soft helg. Nu i veckan blir de nog rensing och städ, älsklingen har för mycket "skräp" så vi ska nog rensa å se vad vi ska ha kvar och vad vi ska ställa i förrådet. Så det blir nog denna veckan. =) Sen får vi se när vi åker till Norrköping å rensar/städar där. =)

Nu har jag nog skrivit av mig lite. =)

Förresten så ville jag oxå säga till er som kommenterade förra inlägget om älskade Robin;

TACK! Det värmde. <3 Ni är goa.

Raisy - Förlåt men vad hände med din bror? =( Jag beklagar sorgen. Vila i frid. KRAM på dig!

Nu ska jag gå..

Hejs svejs
Kommentera (1) st

Min sorg å tankar

2010-01-23 . 20:52:03 . Allmänt

Tänkte skriva ut allt va jag tänkte och hur jobbigt det var. Det lär bli långt men ni behöver inte läsa om ni inte vill. =)


Jag kommer ihåg i början, då var det en sommar 97 och vi syskonen va me mamma och Rosita ute på landet, hyrde en liten stuga. Just denna dagen fick vi veta att min syster va gravid. Vi alla va så glada o gläjdes åt det.
Bebisen va beräknad till November. Vi väntade å längtade. Det va Maries första barn.
Tiden gick å gick.. Då blev det November. Jag kommer ihåg att jag va på elevhemmet och den dagen Robin va beräknad till. Så ringde det en samtal och Johanna svarade, hon sa hon tyckte det va Marie så jag va skitglad, men nehe.. Det va inte hon så jag blev sur på Johanna. Haha.

Dagarna gick å det va helg då åkte jag hem te Norrköping, sen på söndagen så gick vi till våran mamma och då visade hon en bild på Marie och en baby. Jag blev chockad, att hon redan fött!! Det blev en liten Robin sa mamma. Shit va glada vi blev så vi åkte till syrran å hälsade på. Robin låg i vagnen och sov.. Sen fick vi bära honom och han va så liten å söt. Jag va så stolt moster. <3

Sen gick dagarna å han växte och växte. Jag var barnvakt varje söndagar i några timmar. Jag gick till syrran å hämtade Robin varje söndag och då fick syrran ha egentid och kunde städa å sådant. Jag tog Robin hem till mamma(mormor) så vi var där ch umgicks, lekte med honom. Han älskade mormors docka betty boop. Sen brukade vi lägga oss i mormors säng å kolla på tv då brukade han sova bredvid mig medan jag kollade på tv. Sen kom syrran och då blev Robin glad för hans mamma kom. =)

Sen va jag oxå hos syrran å va barnvakt när syrran va ute å spelade bingo å sådant. Jag älskade att vara med Robin, han va så go. Han älskade att dansa och jag brukade ge honom kokta grönsaker för han älskade det och han satt å mumsade sig i de. =)

Sen va det hans dop och han sov under hela akten. Hihi. Han hade vit skjorta och blå plysh hängselbyxa. Ni har nog sett bilden här innan, han va så söt. =)

Dagarna gick å gick. Varje helger när jag va hemma så var jag med honom jämt..

Sen kom våren.. Det blev Maj.. Jag åkte hem denna helgen till pappa. Jag å min bror skulle äta MC på fredagen, vi tog Happy Meal för det va Nalle Puh saker så vi ville ge de till Robin. Jag å min bror fick en liten Nalle Puh gosdjur. Vi bestämde oss för att ge de till Robin på söndagen...

Sen va det kväll och vi skulle sova.. Jag la mig i min säng men såg ett svart djur i sängen så jag blev rädd å ville inte sova där så jag la mig i pappas säng i tvrummet. Jag somnade å sov gott denna natten... Sen den 8 Maj vid ca 9-10 tiden vaknade jag och satte mig upp. Såg på pappa å bror. Dom satt i soffan/gungstolen å min bror satt å grät. Jag förstod inget och jag frågade vad det var... Pappa såg verkligen ledsen ut och sa; Marie har ringt... Robin är död...

Jag satt där i sängen å va chockad och sa nej, det är inte sant. Pappa sa jo det var sant och jag såg på min bror... Han satt bara å grät å grät... Då började jag förstå att det va sant.. Jag la mig ner å började gråta och det kändes för jävligt. Jag skrek å grät hela tiden. Tog fram ett kort på Robin å hade de nära hjärtat hela dagen. Pappa satt å trösta oss hela dagen och vi kunde inte sluta. Jag sa hur??? Varför??? Det va verkligen jobbigt! Jag va så arg, så jävla orättvist!! Vi skulle ju ge honom nallepuh imorgon!(söndagen)... Varför????

Sen kom söndagen... Vi skulle ha träffat Robin... Varför?? Jag och min bror åkte hem till mamma. Vi grät hela dagen å även när vi åkte bussen dit. Vi kom fram till mamma och på köksbordet fanns det en liten brun nalle och ljus... När vi kom in i köket så brast vi ut i gråt igen.. Mammas assistent Rosita satt å tröstade oss och vi hade svårt att förstå.... Varför var frågan... Hela tiden... Sen bestämde vi oss för att gå till syrran. Vi gick dit och ringde på dörren.. Dörren öppnades, det va min syster.. Hon mådde skit å var så trött å ledsen... Det fanns saker överallt och barnvagn i hallen... Men ingen Robin som sprang mot oss o kramade oss.. Det va så tomt och tyst... Mörkt var det också.. Vi satte oss i köket å pratade. Då fick vi veta att syrran hade dessutom förlovat sig me Lassi 2 veckor tidigare... Vi satt i köket och pratade om Robin och stöttade varandra. Sen pratade vi om vi ville åka till sjukhuset å säga hejdå.. Så det gjorde vi.. Jag å mina syskon, Lassi, Rosita å mamma åkte till sjukhuset.. Vi var framme utanför patalogavdelningen. Vi väntade utanför då de va någon sköterska som skulle ta ner Robin å fixa till rummet. Sen fick vi komma in å väntade i väntrummet. Lassi fick gå in först i rummet.. Sen var det vårt tur.. Vi gick in.. Det va mörkt i rummet. Det fanns en bibel, ljus och röd ros vid sängen, Robin låg där och det såg ut som att han sov.. Jag vågade inte gå fram först.. Ville inte tro att det va Robin.. Sen tog jag mig till mod och gick fram.. Jag höll i hans kalla hand. Jag väntade på att han skulle röra på sig och ge något tecken att han levde... Jag väntade å väntade.. Men inget hände.. Jag tittade på honom och tänkte fina minnen och min bror å Rosita sjöng Imse Vimse Spindel för honom. Han älskade sången innan. Jag stod bara där å grät, grät. Sen kramades jag me syrran. Ville inte tro det. Det var bara en mardröm...

Jag gick ut och träffade Robins farmor. Det var massa tårar som aldrig tog slut.. Vi var så arga... Varför???
Sen efter en bra stund så skulle vi åka hem men då ville vi ge en sista farväl.. Vi gick in och jag gav honom en liten dikt och en rosa bil, sen gav jag å min bror en nalle puh kramdjur till honom.. Vi skulle ju ge de till honom.. Sen gav min bror Robin ett kort på oss syskonen så han skulle minnas oss.. Sen gav jag honom en puss på kinden och höll i hans hand.. Sen gick vi ut och åkte hem.. Det var så sorgligt... Han låg där och det såg ut som han sov... Han hade två varma filtar på sig och var finklädd. Fyfan det är så jävla sjukt att det hände ett litet barn!!! Sen fick vi veta att han dog av plötslig spädbarns död.. Men det va sällsynt för han va 1,5 år gammal och läkaren sa att i sällsynta fall kan de hända barn upp till 2 år.. Han glömde andas... Han dog i sömnen... Det var Sari som upptäckte honom och dom gjorde så allt dom kunde och även ambulanspersonalen men det var försent... Ett älskade barns liv dragits bort... Han kom som en ängel och gick som en ängel... Han var bara till låns i 18 månader.. Vi alla tyckte och tycker att det är så orättvist! Han var frisk och glad barn. Dagen innan var han glad, busig och frisk. Han slog hans mormor å gammelmormors fötter med en slev och skrattade.. Han va så glad.. Vem kunde ha anat att allas värsta mardröm skulle ske dagen efter?

Sen var det begravningen... Det var väldigt fin begravning men så hemskt... Det skulle inte ha varit så här! Vi skulle ha suttit hemma och skrattat och busat med Robin.. Men istället är vi på en kapell och där vi har hans begravning...

Efter hans död har många splittras, många sörjer, bråk, missbruk... Allt pga ett litet barn gick som en ängel...

Allt va hemskt.. Man kunde inte skratta, inte le.. Bara massa tårar och skrik och frågor men inga svar...

Nu är de 10 år senare och snart 11 år.. Han skulle ha varit 12 år gammal idag och han är mosters älskling. Även om du är en ängel så finns du alltid i mitt hjärta och jag kallar dig för mosters älskling.

Jag bearbetade min sorg med att skriva dikter, massa av dikter. Fixade massa kort, gick till hans grav, skrev dikter, tände ljus.. Det är 10 år sen de hände men det känns frtfarande i hjärtat.. Jag minns det som de va igår..


Jag saknar dig, älskade Robin!

Vila i frid

Kommentera (5) st

Segråtta

2010-01-23 . 18:39:32 . Allmänt

Fan va seg jag är, sovit länge men ändå är jag seg. Drömde otäck dröm inatt. Det va sjukt otäckt. Det va inte mardröm men OTÄCKT!! Jag drömde att jag sov å drömde om en självmord. Så drömde jag att jag vaknade och skyndade mig till en tjej som jag drömt om, jag och en tjej till, glömt vem det var. Men iaf så öppnade vi dörren å då såg jag henne sitta där död. Ja min dröm stämde och jag skrek som satan å började gråta. Sen drömde jag om annat oxå som hörde till självmordet, men minns inte vad riktigt. Sen vaknade jag, så drömde jag en annan dröm. Att Andreas å jag låg i en säng å hans ex kom å gav honom present och dom pussades framför mig!!

Men jag har haft drömmar om Andreas, att han skulle göra slut me mig, att han va otrogen eller något sådant.. Jag HATAR sådana drömmar. Jag tror det är för min rädsla är att förlora honom. Hmm, men shitsame. Jag har det bra me Andreas så. =)

Är så seg nu, nyss druckit kaffe så hoppas att man piggnar till lite snart. Snart kommer Danne å Stefan då blir de roligt för pöjkarna å prata å umgås lite. =) Alltid lika trevligt me besök. ^^

Igår blev det sent, jag satt vid msn inatt å pratade med Sari. Min systerson Robins faster. Hon var med då Robin dog.. Men iaf så satt vi å pratade om minnen och om Robin. Och hon berättade för mig om hur/vad som hände denna morgonen han dog. Jag blev väldigt ledsen och det gjorde så ont i hjärtat. Jag saknar honom så. Vi pratade oxå om hur han skulle se ut idag om han levt.. Och jag tänkte tillbaka till tiden då han dog. Jag minns fortfarande tydligt hur det var och när jag var på patalogavdelningen för att ta farväl av honom. Det va så hemskt och sorgligt.. Ett litet barn.. Vi ska inte ta farväl av ett litet barn!! Han ska leva idag och han ska få spela fotboll. Men allt försvann när han var 18 månader gammal och istället fick vi gå till patalogavdelning för att ta farväl av ett barn.... Denna dagen var så hemsk, värsta dagen i mitt liv. Men jag ångrar INTE att jag varit där på avdelningen och såg honom ligga där och säga hejdå. Jag är glad att jag sa hejdå och gav honom sista puss och en dikt och liten bil som han gillade. Hade jag inte gått dit då skulle jag nog inte känna som jag gör nu. Jag känner att man kan gå vidare och det har jag gjort men han finns alltid i mitt hjärta och det finns ett tomrum i hjärtat efter Robin, jag har fått ett underbart barn som är 5 år gammal idag och en underbar kärlek vid min sida så mitt hjärta är hel igen men det finns ändå ett plats där för Robin.

När Anton föddes så va jag sjukt rädd om det skulle hända samma sak. Mitt barn! Jag gick till rummet för varje 5 minuter å kollade om han andades eller rörde på sig. De gjorde han varje gång. Jag sov skit dåligt de första nätterna till slut bröt jag ihop å orkade inte vara rädd och grät så jag och AW bestämde oss för att kolla efter andningslarm och hyrde en. Den var min bästa vän. Visst. Den räddar inte barn utan det är VI som räddar barn MEN larmet kan varna oss om det skulle hända. Jag sov mycket bättre efter larmet kom och jag slapp gå varje 5 min o kolla.

Ja jag vet, jag pratar mycket om Robin men det är ett sätt för mig att bearbeta det och det känns jävligt skönt att skriva om honom och om min sorg... Han gick bort för 10 år sedan men sorgen finns ändå kvar. Igår fick jag veta mer om det som hände och det var jätteskönt att prata me Sari om det. För det går inte att prata me Marie eller Lassi om det. Dom vill inte prata om det och det varit svårt för dom, självklart. När dom är nyktra så förtränger dom det kan man säga, dom pratar aldrig om honom och går inte till hans grav. Men jag gör det, jag går till hans grav och jag skriver mycket om honom. Men det är svårt att prata med Marie å Lassi om Robin när dom inte vill. Så det va skönt att pprata me Sari om det. Min bror med men pratar inte så mkt om Robin me honom..

Robin var ett vackert barn, underbar liten lillskit. Han var glad och älskad av så många..

Men en sak är jag säker på att han är inte ensam... För November-98 dog hans farfar sen mars-99 dog hans morfar och sen maj-99 så dog han själv... Jag tror det finns någon mening med det.. Han är inte ensam.. Han har dom två som tar hand om honom...

Min älskade Robin <3 

 




Ne nu ska jag nog göra något vettigt här innan dom kommer. =P

Skriver lite senare.

Kommentera (1) st

Jobbiga föräldrar

2010-01-22 . 05:21:23 . Allmänt

Är så JÄVLA trött på föräldrar som SKA ALLTID lägga sig i!!

Jag har sett massor och då menar jag MASSOR tanter i familjeliv och i nästan varje tråd finns det påhopp!!

Ska säga en t.ex; En mamma som förlorat sitt barn i missfall och hon skapade en tråd om hennes sorg och kallade sig för änglamamma. Då kom det folk som hade för sig att dom kunde göra påhopp. Dom sa att hon INTE var änglamamma för det var "bara" missfall. Men herregud!!! Ser ni för fan inte att hon sörjer??? Hon blev gravid och gläjdas åt det och va så glad, lycklig och allt. Sen förlorade hon de i missfall. Så har ni fräckheten att komma och säga att hon INTE är änglamamma... Vad FAAAN var det i magen då? En groda eller??? Ge er för fan, låt mammor skriva va dom vill UTAN bli påhopp! Och sen va det en annan tråd, en mamma skrev att hennes barn var sötaste i världen(självklart tycker man det som mamma!) Och att alla på BB sa till henne att hur söt hennes son var. Och då kom en mamma å skrev i tråden att alla på bb gör säkert det och blablabla skitsnack sen skapade hon en annan tråd om något om att det finns fula barn(är inte riktigt säker va de hette) men då skrev hon en exempel om grisfula ungen å om denne tråden hon skrev innan te mamman.. Men va faaan tänker hon på med!? Hennes ena tutte av mjölk eller??? Men iaf så ledde det till att hon blev avstängd från familjeliv en viss tid.

De jag INTE förstår VARFÖR dom ska lägga sig i och påstå saker och TRO att dom har rätt?

Låt en mamma kalla sig för änglamamma!  Låt en mamma tycka att hennes barn är världens finaste! Låt en mamma skapa en tråd om hennes sorg! Låt en mamma duscha hennes barn hur mkt hon vill! Låt en mamma vara ifred! Jag e så jävla trött på moraltanter som ska alltid göra påhopp.

Visst har jag sagt en del till kärringar i familjeliv men det var för dom hade fel. Det var inte bara jag som tyckte så. Utan ALLA i tråden tyckte det så kan jag ha fel? Nej precis.

Det va en tråd om en kvinna som gick in till grannens lägenhet och lånade toaletten UTAN att fråga grannen när hon inte va hemma. Hon använde nyckeln för att använda toaletten och hon skrev om det i familjeliv å FRÅGADE varför hennes granne blev arg för hon lånade toaletten UTAN att fråga. Så vi svarade med att sånt gör man inte. Man går inte till en granne och lånar toaletten utan att fråga, men då blev hon förbannad å skällde ut oss alla och sa att det INTE var olagligt intrång utan hemfridsbrott. Men då erkände hon tekniskt sett att hon gjorde hemfridsbrott men då blev hon arg å sa att hon INTE gjorde det! Jag blev faktiskt mörkrädd och skulle inte vilja ha henne som granne, seriöst...

Vad i helvete finns det för människor????

Varför ska dom lägga sig i?

En mamma som har barn ska sköta sitt, varför lägga sig i när det gäller andra människor? Skit i vad dom andra gör. Men handlar det om misshandel eller nått när barnet mår dåligt då är det ANNAN sak. Men att skälla ut folk eller nått sådant för småsaker eller något vad dom gör. LÄGG NER! Sitt ner å lek me dina barn istället för sitta vid datorn och leta efter en mamma som du kan hacka ner!!! Sådana mammor som lägger sig i har för mycket fritid!!!!

Nehe, inte? Bevisa det då å sluta hacka ner folk. ;)

Så, det va dagens inlägg. Sorry men jag e L E S S  på sådana människor!

Hejs svejs /en mamma som lever sitt eget liv å skiter i andra.
Kommentera (4) st

IG?

2010-01-22 . 01:38:22 . Allmänt

Andreas - Jag älskar dig över hela universium
Jag - Å jag älskar dig över hela jorden, planeterna, rymden!
Andreas - Det ÄR universium.....
Moa - FAIL....

IG i Geografi? Ja visst! ;)
Kommentera (0) st

Gratisbio!

2010-01-21 . 03:58:29 . Allmänt

Blev nyss medlem i denna sidan och den va superbra. Det va oxå intressant och jag ska ge er en chans också till att regga er och ni får också olika erbjudanden och där ni kan samla poäng och sen får ni presentkort/biobiljetter som utbyte. Visst lät de gött! =D Så här är länken ; http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=270404 

Ni kommer inte att ångra er, jag lovar! =)

Jo jag vet att många är med i de men jag vill ju ge er som inte är med en chans till att regga er och få samma möjligheter som jag får. =)

Kommentera (0) st

Älskade Robin <3

2010-01-19 . 00:36:27 . Allmänt

Det hände för 10 å halvt år sen.. En ängel gick vidare.. Det blev våran älskade Robin.
Han hann bara bli 1,5 år gammal.
Det gör ont i hjärtat och saknaden är stor.
Han skulle ha varit 12 år gammal nu och ev spelat fotboll, gå i skolan och vara en älskad, glad pojke...
Men för 10 år sedan förstördes allt. Hans framtid var borta.. Allt va borta.. Ett vackert barn fattas oss... Kan fortfarande inte förstå varför det hände så här...

Jag har haft en tufft uppväxt men att förlora Robin var de värsta som hänt.
Jag älskade Robin som han vore mitt eget men han var min systerson.
Jag kommer ihåg hur ont det gjorde och tårarna tog aldrig slut.


Men.... Vi ska komma ihåg alla roliga stunder och härliga minnen vi har med honom..

Han var så busig, han älskade att dansa, det var på samma sätt man gungar(när man vaggar). Han dansade så och skrattade samtidigt. Hans härliga skratt, leende, glimten i ögat. Han var så underbar å go liten kille.


Jag kommer ihåg också när jag å min bror var med våran syster och hennes fästman Lassi å hans föräldrar och campade, vi hade tält å vi grillade och snackade och det va mysigt. Jag fick dela tält me min bror, det va svinkallt! Fast det va sommar men jag frös så, vaknade tidigt på morgonen, nått vid 4-5 tiden så jag gick till de stora tältet där dom sov, jag kröp under täcket bredvid Robin och somnade bums. Det va så varmt å mysigt där. Sen vaknade jag av ett glatt stinkande barn. Han stank av bajs och han tog tag i mitt hår å skrattade, det va en härlig morgon. Han va så mysig och glad barn.

Fan att det ska va så orättvist... Han var bara lånad i 1,5 år sen gick han vidare som en ängel...

Kommer aldrig att förstå varför han gick vidare till de andra sidan...

Saknar dig så fruktansvärt mycket, älskade Robin!!

Vila i frid Robin Lars Emmanuel Sandberg-Blom

 

Kommentera (2) st

Typ gratis?

2010-01-18 . 23:50:34 . Allmänt

Jag pratade me min bror på msn och han öppnade några av mina brev för jag är ju inte hemma så han tar hand om dom och han öppnade hyresavin jag fått idag och såg att jag skulle betala BARA 863 kr! De va billigaste hyra jag fått ;) Jag brukar få ett papper med hyresavi varje månad typ där det står hur mkt el/vatten/värme jag förbrukat under hela året så sen till jan början av året så blir de minus de så det blev 863 kr kvar, då betalar jag de. Det blev nästan gratis för min bror. =) Han betalade BARA 48 kr. =P För han har jobbat borta så mycket under sommaren så han knappt varit hemma. =)

Det va skitbra å billig hyra. Så glad!  =) Och jag har snackat me en snubbe som sökt till lägenheten så han har iaf svarat ja till den men vi får se om han får den. Men de hoppas vi verkligen på för om det blir han som får lägenheten då ska vi flytta ut senast 30 feb. Ja tidigare blir det om det blir snubben. Då slipper jag betala mer hyra där. Då ska jag å Andreas åka hem till Norrköping å städa, packa och rensa massa skit och sälja en del så allt blir klart snart. =)

Det känns bra!

Ja... Imorron bär de av till stan då Andreas måste till banken då ska vi passa på gå runt lite för jag fått två presentkort av hans föräldrar å syster då ska jag shoppa lite. =) Behöver oxå köpa tv kabel till datan så man kan kolla på film. Orka sitta å kolla i min data. HIHI.

Hahahaha, det va en skitrolig konversation jag hade me min bror. Ja har kass humor. Kolla här; 

pUsSeLiGuRkA
säger (22:49):

*Gillar du svart?

Patrik ☆ säger (22:49):

*jodå

*hurså=)?

Patrik ☆ säger (22:50):

*men barnet fårhelst bli vitt:)


pUsSeLiGuRkA
säger (22:50):

*Haha men va fan dum är du eller?? Jag menade bakgrund på bilden!

Bror...... Han kan vara riktig pucko ibland. Självklart menade jag INTE ungen ;) Hur kan ungen liksom bli svart??? Hahaha.



Ja, han säger att jag är så oteknisk och puckad men vi är ju syskon så han är det också. ;)

Syskon....!

Hejs svejs

Kommentera (2) st

Anton <3

2010-01-18 . 19:28:30 . Allmänt

Jag kommer ihåg när jag fick veta jag väntade barn.
Det va så sjukt. Svårt att tro att jag va gravid. Jag va så.. GLAD och det va ofattbart.
Jag, Moa väntar ett underbart barn! Hel sjukt, tänkte så.. Sen gick jag runt å väntade på att han skulle komma ut. =) Kallade honom för Sparky för han sparkade mycket å jag va bergsäker på att det skulle bli en pojke. Det var bara en känsla jag hade. Jag bara visste att det va en pojke. Tänkte mest på pojknamn och kläder och lakan, det va automatiskt pojke jag tänkte på men det kunde ha varit en tjej, men jag va så säker på det. =)
Så kom han till världen till allas lycka. Ett underbart barn som vägde 4875 g och va 55 cm lång. Vi bestämde oss för namnet Anton. Han skulle heta Anton Andreas.
Han växte och växte, jag följde hans utveckling och steg. Han började åla, buffa, krypa, stå upp, sitta själv, stå själv sen började han gå och sen poff så sprang han. Han började gå när han va 1 år gammal. Julafton 2005 så va vi hos min syster å Alva. Alva är 1 månad äldre än Anton och Alva kunde gå så Anton såg henne och började härma henne och försökte gå några steg men föll hela tiden. Sen dagen efter julafton så började han gå mer och mer, vi va hos pappa å satt i tvrummet. Anton stod upp o gick, fast han "halvsprang" för det gick så fort så han halvsprang, han skrattade och gick upp, började gå och föll upprepande ggr. Sen började han kunna gå mer å mer och till sist gick han och sen började han springa och han sprang fort. Jag fick jaga honom men var rädd för att springa "för fort" så ifall jag skulle "knuffa" eller springa på honom om han plötsligt stannade. För ni vet väl hur barn är, dom kan stanna helt plötsligt så man inte hänger med å hinner stanna. =P Skitunge ;)

Sen gick tiden å den gick fort! Nu är han hela 5 år gammal och ska börja i  förskoleklass i höst... Sen är de 1 klass.. Vart tog tiden vägen egentligen?? HUR kan de gå så fort??

Mitt älskade barn har blivit stor. ;P

I sommar ska han till Liseberg för första gången =D Då ska vi göra massa roliga saker me. =) Andreas föräldrar skulle oxå träffa honom me så dom ska få göra det. Vem kan motstå min charmtroll? ;) Haha.

Mitt barn... Han som var så liten en gång... Hela 5 år har gått så sjukt fort så de kommande 5 år kommer att gå lika fort?? Då är han 10 år gammal. Herregud!! Nu ska min bror ha barn så jag ska erkänna att jag börjar längta efter en bebis men ska inte ha bebis än. =) Jag får LÅNA bror å Sannas bebis istället om jag får för dom. *hoppas jag* ;P


Ne nu tänkte jag lägga upp några bilder på mig å min lille älskade prins! =)

 

 



 



Jag älskar dig så otroligt mycket!

Med all kärlek/din mamma

Kommentera (2) st

Så många besökare?

2010-01-18 . 19:00:07 . Allmänt

Normalt sett brukar jag inte få så många besökare men jag såg nu i statisken att jag fått 18 besökare idag..
Så jag vill gärna veta vem som hittat hit å läser. =) Ingen tvång men skulle va kul om ni skriver vem ni är. =) Ni skulle oxå vilja veta vem som läser er blogg om de va ni. Ja jag vet det är min blogg å jag som bloggar men den är ju öppen så jag ville gärna veta vem. =)

Så;

Vem är du?
Vart bor du?
Hur hittade du hit?


=) Hoppas på svar denna gången, det är roligt att blogga när man fått lite respons(folk som kommenterar lite)

Hejs svejs

Kommentera (5) st

Min mysiga helg =)

2010-01-18 . 00:53:29 . Allmänt

I fredags kom Andreas farbror å hämtade oss så vi åkte ut till landet och umgicks me hans föräldrar å farbror. De va massa gottigott under helgen. =) Det serverades lammgryta i fredags. Shitgod! =) Ja de lät kanske sorgligt me lamm men de va smaskens. =) Sen va de godis, nötter. cola å vi pratade å kollade på filmer. Sen va de bara myspys hela lördagen och god mat me. =) Det blev rotfruktgratäng å kyckling. Jag ÄLSKAR rotfruktsgratängen kan jag lova! Den va så himmelsk god! Sen va de godis, nötter igen =P Och idag kom Andreas moster å mormor så vi satt å fikade, åt gott mat oxå. =) Pratade och så. Det va en mysig helg me god mat, prat, skratt och myspys. =) Nu är vi hemma igen iaf å ska ta lite te å mackor nu. Snackar me min lebbkompis nu. =)


Ja, de va min mysiga helg det. =)

Hejs svejs

Kommentera (0) st

Tål inte bloggare sanningen?

2010-01-18 . 00:38:55 . Allmänt

Sitter här å läser olika bloggar...

Jag vet en som är väldigt eller ja FÖR öppen i hennes blogg så hon skriver om allt.. Tillomed om hennes unge som ska träffa psykolog och berättar om honom och om hans problem.. Sen har hon en unge som har VÄLDIGT ovanlig sjukdom(enligt henne, jag bryr mig inte om att googla å kolla). Hon bloggar varje dag och är väldigt öppen som sagt så det känns som att man känner henne bra.. Fast de gör man nog inte.. Men iaf så är hon för övrigt bitchig och kaxig mot andra. Hon får kommenterar om olika saker och dom är inte alltid snälla kommenterar. Folk kommer å säger vad DOM tycker och att dom inte håller med henne men då blir hon fly förbannad å skäller ut dom och blir en jävla bitch.. Men.... Hon har skrivit öppet och det är en offentlig blogg och hon får räkna med att hon inte har alltid rätt.

Så min fråga till er är; Har en bloggare rätt i att bli förbannad när någon INTE håller med denne bloggaren trots denne har offentlig blogg?

Tål inte bloggare sanningen? =S

Och även Pissie(eller ja Kissie) Hon redigerar kommenterar. =O HUR kan man göra det???

Hon låtsas och redigerar kommenterar.. Men varför redigerar hon det? Hon som är storbloggare påstår hon, tål inte sanningen heller? Och hon bad en kille att låtsas vara hennes stalker... =S

Varför låtsas och lura folk? Luras man bara för att få läsare?

Pengar? Uppmärksamhet? Varför?

Jag är en öppen person men skriver inte om min uppväxt, om min barndom, mina problem under min uppväxt, inte allt om mina tankar... Jag har massa tankar men jag skriver inte dom här.. Man måste vara lite privat ibland... 

Och sen finns de fjortisbloggar.. Jag läser dom men det är för dom är så bortgjorda och dom är.... herregud.... pinsamma! Jag bloggar själv men jag förstår ändå inte varför folk tror dom kan skriva om vadsomhelst å ALLTID få fina å härliga kommenterar.....??????  Jag själv får knappt nån kommenterar å visst känns de tråkigt för jag vill så gärna få kommenterar men jag kräver inte det och blir inte sur för det.. Jag tycker bara att bloggarna som dom jag beskrev nyss är... PATETISKA!!! Patetiska å bortgjorda!!!

Nu ska jag säga dagens HISS! Det är falsksanning. Dom skriver falsksanning om bloggarna å de e störtkul att läsa och se hur fjortisar beter sig å lurar och är desperata! Helt sjukt kul. Fyfan. =)

Sen såg jag oxå i google om olika bloggar, såg att det fanns en blogg som handlade om skvaller om döva...
Det fick mig att reagera.... Varför just om döva liksom? Döv-världen är rätt liten så många känner varandra så varför skapa en blogg å skriva skvaller om andra döva? Får man inte ha lite privatliv?

Jag är iaf glad att jag får ha privatliv å ha det bra. =)

Ja det va dagens inlägg å om bloggare. =)

Återkommer! =)

Kommentera (1) st

Fasters lilla skrutt visade sig idag =)

2010-01-15 . 16:03:33 . Allmänt

Men inte tekniskt sett eller jo via UL =P

Bror å Sanna va på ultraljud idag och gjorde nup test. Allt va bra och normalt. Jag såg deras UL-bild i brors pappabloggen. Oh va de smälter i hjärtat. =) Fasters lilla skrutt. Jag tror stenhårt på en liten Troja... Men kanske blir de en Vincent..? Ja du.. Det återstår att se den 19 Juli. =) Fick även veta igår att en barndomsvän Becca, hon ska bli mamma oxå och den 20 Juli! =) Lustigt. Så pappa å hans bästa kompis(?) Kenneth ska bli morfar/farfar samtidigt. =D Oh va kul det ska bli när bebisen kommer. Hihi..

Jag fick ett sms idag från en kvinna(eller en man)? Nån som hette Gundogan... Men skitsamma. H*n smsade å ville se min lägenhet å sa han kunde flytta in närsomhelst. Ofan, då ska jag prata me min karl å se om när vi ska flytta alla saker så h*n kanske kan flytta in tidigare så jag slipper betala hyran. =) Ja men vi får se hur de blir..

Ja ska snart åka ut på landet till Andreas päron.. Hans farbror kommer å hämtar oss så vi är där över helgen te söndag.. Bara så ni vet så har jag inte pengar i mobil så om de e nått så ringa eller smsa men räkna inte med min svar då. =) Nu är min älskling på väg hem antar jag, han va på af å lämnade in papper.. Så nu har jag packat å fixat lite å dricker lite te nu. Nyss duschat så ska fixa mig lite sen kommer han så drar vi.. =)

Hoppas ni får en mysig helg. =)

Nästa gång jag bloggar så tänkte jag ta hiss å diss. Men ska nog säga dagens DISS nu. =)

Dagens DISS är; Jo självklart allas egen kissie-pissie... Hon är så fyfaaaaaaaaaaaaaaaan blond å fjortis... Hon säger att hon ska vara snällare nu, jo men tjena... Vill ni veta varför så googla kissie och läs hennes blogg så fattar ni varför jag avskyr henne... Hon hamnar iaf i dagens DISS! Det va svårt å välja vilket som skulle hamna i diss, för paow, dessie, kissie är likadana och lika fjortisar. ;) Men idag blev det pissie iaf...

Ne nu ska jag gå å fixa mej så jag blir klar nångång... =P

Kika in i mina länkar - där finns pappabloggen så klicka er fram dit så får ni se fasters lilla skrutt. =D

Tjingeling!
Kommentera (0) st

Födelsedagsbarnet

2010-01-14 . 17:16:17 . Allmänt

Idag fyller en av mina älsklingar år! =) Han blir 25 år idag. =)

Idag va hans föräldrar här och tog med blommor o sådant till Andreas =) Hans mamma gjorde supergod smörgåstårta. Me like men min mage tillåter inte mycket. =( Suck. Ja har problem me min mage. Men jaja skitsamma. =p Så vi va här å fikade, jag satt å pratade mest me hans mamma sen fixade dom karlarna gardin å sådant te sovrummet å satte där en lampa. Så nu är de stor skillnad kan jag lova. ^^ Mycket mysigare nu. =D

Jahapp... Just nu håller jag på å framkalla några kort och ha en förstorning på oss så vi kan köpa en fin ram å hänga upp de vid sängen. Blir snyggt. =) Vi(eller jag *host*) har flera kort och dom i ramar så jag tänkte att vi kunde hänga upp dom på väggarna vid sängen. T.ex en kort på han när han va liten, sen på mig oxå när jag va liten sen tänkte jag ha en bild på oss i mitten typ. Sen tänkte jag ha på Anton såklart vid sängen. Blir snyggt. =)

Haha, har inte ens flyttat hit mina saker å jag planerar redan. =D Hahaha.

Men vadå, man ska ju planera. ;)

Andreas har typ allt här hos han så vi inte behöver köpa nån möbler eller nått men vi har pratat om att köpa småsaker typ ljushållare till väggen och ev en bänk till hans musikstereo.. Men vi får ta de sen när vi gått igenom vad jag har hemma hos mig å sen ska vi städa/rensa allt här hos han å hemma hos mig så vi vet va vi har å då ska jag packa ner allt å kasta en del. =) Det blir bra. Oh, det känns jättebra det här. =D

Är så glad, so happy! =P

Ska snart åka till Örebro me å få mysa me min lille älskling. =)

Ne nu ska jag fortsätta me bilderna så de blir "skickade" =)

Hejs svejs
Kommentera (0) st

Flyttning pågår =)

2010-01-12 . 19:15:43 . Allmänt

Igen. =P

Ja det är så här att jag "bor praktiskt taget" hos Andreas redan i Göteborg. Jag är jämt hos honom och är sällan i Norrköping och är mest i Gbg/Örre. Så nu bestämde vi oss att jag skulle flytta in hos honom. =) Så jag sa upp min lägenhet. Den 30 April måste allt va klart å nycklarna inlämnade. Men lär flytta innan så jag får lite tid å flyttstäda lägenheten så jag slipper stressa den 30:e. =) Det blir bra.

Men en nackdel me flyttningen är att jag kommer att sakna min bror(släkten med såklart) mest!
Bror, vi har en speciell relation. Vi pratar inte så mycket med varandra men när vi väl gör det så kan vi sitta i flera timmar o prata men inte komma till något. Vi bara babblar om ingenting.. Och när jag va hemma så va han hos mig och vi hade filmkvällar, tog promenader, åt tillsammans, bakade kladdkaka/pajer... Nu ska jag flytta till Göteborg, det känns helt underbart! Men samtidigt sorgligt... För jag kommer att flytta från min bror... Men det betyder såklart inte att jag ska sluta att hälsa på släkten och åka till Norrköping. ;) NI slipper inte undan mig så lätt ska ni veta! Hihi.

Det känns jättebra, faktiskt. Jag ska flytta in hos min älskling. Jag känner mig så hemma här hos honom men det känns ändå inte riktigt mitt hem för jag inte har min adress hit eller mina saker här. Men inom 3 månader så ska vi flytta alla saker hit så det känns mer hemma för mig om ni fattar va jag menar. Men jag har ändå massa kläder å sådant här men ja mina saker är i Norrköping. Snart är de i Gbg.. =P

Jaa... Men vet ni vad!? Jag fick veta de för några veckor sedan eller tja 1-2 månader sedan å jag blev jätte jätte GLAD! =)








.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Jag ska bli faster!!! =D Jaaa, min älskade lillebror ska bli pappa. =D Den beräknas komma runt slutet av Juli så när jag fått veta jag blivit faster då åker jag ner så fort jag kan till Nrk å träffar bebisen. =D=D

Kika in här, http://pappatrik.blogspot.com/

=) Men skriv snälla kommenterar om ni ska kommentera hos honom annars får ni mig med att göra. ;)


Puss på er! //// Stolt faster


Kommentera (2) st

Hahaha fyfan

2010-01-09 . 01:17:08 . Allmänt

Idag har jag hittat några roliga sidor/trådar. =)
Idag va Nicklas å Danne här å dom spelade tvspel hela dagen idag så jag satt vid datorn istället och hittade flera roliga sidor plus några trådar i www.familjeliv.se.
Men en var de bästa jag sett på länge. Dock va den allvarligt menat men jag tyckte den va skitrolig å den förgyllde min kväll me leenden å skratt. =) Det handlade om en anonym som gick in till grannens lägenhet utan tillstånd å lånade grannens toalett. Och ja.. Ni får läsa resten själv. Jag störde mig på hennes kommenterar. =S Men det va roligt ändå. =) Denna tråden är redan avstängd nu och den skapades ikväll =P
Här får ni se den; http://www.familjeliv.se/Forum-4-117/m49877537.html

Och andra jag blev fast vid var falsksanning. Dom berättar "sanningar" om Kissie, BlondinBella, Kenza, Dessies å så.. Det va kul å läsa.. Fast det är 50/50 sanning.

Kika in här; http://www.finest.se/falsksanning

Ja, nyss åkte Danne hem så nu duschar Andreas, så vi ska sätta oss å kolla på nån film å äta lite choklad. Myspys. =) Hmm, funderar på att ta lite te...?

Ja hoppas ni har lika mkt nöje som jag har haft under kvällen. =)

Hejs svejs
Kommentera (0) st

<3

2010-01-08 . 02:13:28 . Allmänt

Vad heter ni? Moa och Andreas
Hur träffades ni? Via e-kontakt =)
Är ni förlovade? Nej
Är ni Gifta? Nej
Bor ni ihop? Nej inte än men praktiskt taget "bor jag hos han" för jag e hos han jämt =P
Har ni haft sex? Eh, ja?
Har ni barn? Jag ja, men inte han.
Kommer du ihåg er första kyss ?  Klart jag gör! =) Mycket tydligt å fint. Hihi
Vem sa "Jag älskar dig" först? Vi båda tror jag
Vem är äldst? Jag, han e min lammkött *mums* =)
Vilka stjärntecken är ni? Skytten och stenbocken
Vem fyller först på året?
Han =)
Vem är längst? Han =)
Vem sjunger bäst? Självklart han, jag e juh döv å kan inte sjunga :P
Håller ni i handen på stan? Klart =)
Var nån av er oskuld när ni träffades? Nepp
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nja, vi lärde känna varandra i några veckor via MSN innan.
Vad har ni gemensamt? Massor
Blev du kär i första ögonkastet? Oja! =)
Har ni någon speciell låt? Nja, jag är ju döv så jag lyssnar inte på musik så nej..
Har ni stora framtidsplaner? Jo =)
Har ni gråtit i varandras armar? Ja, jag =P
Har ni varit utomlands tillammans? Nej, men vi vill de å kanske gör de =)
Vilket är ert bästa minne? Finns massor, men våran första möte var de viktigaste händelse å bästa minne.
Vem lagar bäst mat? Han, men jag e bäst på tacogratäng =)
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Myser framför film typ =)
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Alltid =)
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Ja de gjorde/gör vi.
Blir du lätt svartsjuk?
Nja, jag litar på honom ju =)
Brukar ni bråka?
Har aldrig bråkat me han =)
Ringer eller SMS:ar ni mest? Smsar
Vilken är hans/hennes finaste :kroppsdel? Hela han är underbar, men om jag måste välja en så ögon =)
Brukar nån av er prata i sömnen? Inte va jag vet =P 


 

Kommentera (1) st

Årskrönika i bilder

2010-01-06 . 20:57:36 . Allmänt

Jag gjorde en i min tidigare blogg men blev bara utskrattade av min bror å snuttgumma så jag ger det en chans här nu, fast i bilder. =)

 Januari

 
Julgransplundring med släkten
Här är kusinerna och även bror som har bebislängtan :P

Februari

 
Anton å jag leker å åker pulka massa ggr =)

Sen den 26 februari gick Stoffe Johansson bort i cancer =(
Vila i frid

Mars

 

Jag flyttpackar, städar, sen går jag på pubafton,
Hellas med tryffelgumman. Ja det hände inte så mkt under
Mars månaden. =P

April

 

Jag flyttar från Mosås till Ringdansen i Norrköping =)

 

Sen firar vi påsk hemma hos farmor

Maj

 

Jag går till en gayklubb för första gången i mitt liv
Det var lyckad kväll men det va inte lika bra dagen efter då jag hade min värsta baksmälla :P



Det var 10 årsdagen för Robin. Det var 10 år sen han gick bort och det va en tung dag
för oss alla.

 

Då morbror åkte till Örebro för att umgås med Anton
Då umgicks vi alla plus Karola och hennes Lukas.

Juni

 

Anton träffar hans mormor, gammelmormor och
moster med kusin Alva efter ett tag. =) 

 

Vi firar midsommar hemma hos Antons morfar =)



Jag åkte till Göteborg och träffade min kärlek
Åkte ner den 21 Juni och vi blev bekräftat tillsammans den 23 Juni <3



Karola å Pontus fick en liten dotter i början av Juni men jag träffade
inte henne förräns 30 Juni.
Här är jag å tösen =)

Juli

 

Jag tillbringade mycket av tiden med mina
älskade pojkar <3



Och jag som är kändiskåt så såg jag Robert Gustavsson
med Rolandz =P



Å jag åkte till Liseberg me min sötnos å hans kompisar
Jag vågade åka me lisebergbanan ^^

Augusti

 

Anton åkte gokart för första gången
Och han gillade det såklart =) 

 

Kräftskiva hos Andreas´s kompis Stefan
Började lära känna Malin å Nicklas.
Det va skojigt =)



Avslutar med denna bilden i Augustimånaden
Var på lastbilsutställning me Andreas å hans kompisar i Mantorp.
Då tog jag denna bilden höhö

September

 
 
Det hände inte så mkt i September. 
Jag å Andreas var i Örebro oxå och firade Antons pappa som blev 30.

Oktober




Antons farmor Yvonne lämnade oss alla
den 9 Oktober
Vila i frid

 

Det är Lovisas dop den 10:e och hon såg ut som gräddbakelse. Så söt =D

November

 

Min älskade Anton <3



Vi åker till Ullared =)

December

 

Min lille älskling fyller 5 år! =)



Och sen fyllde JAG år *blä*

 

Sen var de Luciatåg på Antons dagis. =)
Anton va en pepparkaksgubbe <3



Sen var de julafton, firade det med honom och hans familj =)

 

Sen firade vi nyår hemma hos denna mannen Danne
Vi avslutade året 2009 och påbörjade året 2010 med porrfilm =P Hahahaha

Nu va jag klar efter 1,5 timmes slit me bilder å text. Nu va de väl bättre årskrönika? =)

Hejs svejs

Kommentera (2) st

Ohhh

2010-01-06 . 18:20:29 . Allmänt

Nu gick allt rätt, precis som jag ville ha. =)
Jinna ska ha stor fet TACK för hjälpen me bakgrundfärgen! ^^
Headern gjorde jag själv nyss, är stolt över den. Min finaste header jag gjort. :P

Nu ska jag försöka lägga in bloglovin knappen *host* 

Hoppas det går bra denna gången annars blir jag sur. Höhö. 

Hejs svejs  

Kommentera (1) st

Jävla amatör

2010-01-06 . 01:39:49 . Allmänt

Jag blir så förbannad. Jag kan ju inget det me header å så.. Alla jävla html koder.. Orka liksom.. Jag lär aldrig kunna de. =(
Nu tänker ni säkert men hon lyckades ju.. Ja de gjorde jag för jag kopierade stilmall från min tidigare blogg. Så allt ser likadant ut nu förutom bilder å headern. MEN när man klickar på bloggen så dyker inloggning-meddelande.. Det är för min tryffelgumma är tillfälligt lösenordskyddat och de jag kopierat från tryffelgummas stilmall då kommer meddelandet automatiskt med.. Suck.. Funderar på om jag ska ta bort lösenordskyddat så vi slipper meddelandet? Hmm.. Vore nog enklast.. Det får vara så här tills jag hittat någon som kan hjälpa mig me min blogg... Någon frivilliga? =)

*uppdaterat*
Nu va meddelandet borta men bakgrunden är rosa, vill ha svart.. Hmm. Som sagt den är bara tillfälligt å INTE klar. Någon frivilliga som sagt? =P

Hejs svejs.
Kommentera (3) st

Gottigott

2010-01-05 . 23:14:07 . Allmänt

Idag gick vi upp lite tidigare än vi brukade. Andreas väckte mig typ 5 min innan hans föräldrar kom. Så jag hann bara klä på mig och då kom dom. :P
Så idag har vi fixat här hos sötnosen. Satte upp tavla, gardin och fixade handtag till kökskåpen medan jag fixade å städade lite, sen bjöd dom oss på pizza/lövbiff. Mums. =) Sen blev det semlor och kaffe/te. Dom göder upp oss hahaha. nejdå dom är goa, det va mumsigt, massa gottigott idag. Hehe. Nu sitter vi här vid varsin dator. Andreas spelar lite medan jag bloggar.. Känner mig lite hungrig.. Hmm... Funderar på att kolla på nån film å dricka te å ta nån macka.. Blir nog bra de. =)

Förresten, hur va eran jul å nyår?

Här va de mysigt i jul och nyår va vi hemma hos hans kompis Danne. Det va trevligt. =) Ja, jag är ensam döv men jag trivs bra i hörandes sällskap. Jag förstår dom ganska bra ändå och man använder kroppspråk, och när alkoholen har smält in då är man mer öppen och då är de lättare. =) Jag drack nästan inget, eller jo typ halv ice cube men kände mig konstig efteråt så jag tog istället cola under hela kvällen å cigg(ja jag feströker). Men det va kul ändå. =) Man kan ha kul nykter faktiskt. =) Jag tål nog inte alkohol.. Jag va riktigt full sist i Maj... Sen i Juli drack jag oxå och mådde pyton dagen efter. Nu har jag inte druckit så mkt för då mår jag skumt.. Men skitsamma. Kul va de iaf. =)

Förresten vem är ni som läser. =) Lämna gärna in nån kommenterar. Jag bits inte. =)

Hejsan svejsan
Kommentera (1) st

:O

2010-01-05 . 20:51:46 . Allmänt

Herregud, hur dumma kan man bli!??!

Jag trodde inte att de fanns så puckade människor!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6383346.ab 

Läs å skratta. =)
Kommentera (0) st

Liten lista =)

2010-01-04 . 15:31:46 . Allmänt

99 saker du kanske inte visste om mig:

1. Fullständigt namn? Moa Madelene Camilla Thaleman
2. Exakt ålder? 26 år och en månad typ
3.Vart bor du? Norrköping
4. Bor tillsammans med? Bor ensam
5. Husdjur? Inga alls
6. Färg på ditt hus? Har ingen hus, men lägenhetshus är typ beige/orange typ..
7. När är du född? 1983-12-09
8. Klass? -
9. Vilket år tar du studenten? -
10. Något jobb? Nej, är sjukskriven
11. När ska du sova ikväll? När jag blir trött.
12. Vem vill du vara med? Mina älsklingar
13. Duschat idag? Nej, men ska.
14. Kramat någon idag? Ja, alltid =)
15. Pussat någon idag? Ja, alltid =)
16. Vad har du ätit idag? Smörgåsar å te
17. Dagens klädsel? Mjukisbyxa å en tröja
19. Dagens sötnos? Anton å Andreas
20. Dagens roligaste? Hmm... Ska baka. :P
21. Har du många vänner? Nä inte så många men är supernöjd me dom jag har. Hellre få riktiga vänner än 100 falska......
22. Vill du ha fler vänner? Det skulle inte skada...
23. Vem kramade du senast? Andreas
24. Hur många vill du ha sex med? Bara Andreas =)
25. Hur många har du kysst / strulat med inom en 24 h period? Max 2.
25. Hur många har varit otrogna mot dig? Minst 2... Men no comments...
27. Har du pojk-/flickvän? Jaaaaaa =)
28. Vem pratade du med i telefon senast? Awepawelina
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Minns inte. :P Tror det va Karola =)

FAVORIT:

31. Film? Twilight-filmerna OCH Avatar! =)
32. Låt? -
33. Mat? Kött =)
34. Dryck? Coca Cola
37. Stad? Göteborg :P
38. Land? Gran Canaria
39. Ämne i skolan? -
40. År? 2004/2009/2010?

SENASTE:


41. Personen du tänkte på? Anton
42. Personen du kysste? Andreas
43. Gången du spydde? I maj 2009
44. Gången du grät? Hmm, i lördags tror jag
45. Pizzan du åt? Portofino
46. Gången du var i göteborg? Är här nu. Hihi
47. Gången du var i stockholm? Hmm, snart är de 2 år sen sist
48. Gången du var full? Jadu... Kommer inte ihåg, riktigt full tror det va i våras.. I Maj. Sen dess har jag inte druckit så mycket. :P
49. Gången du var hög? Hög på niktion för några veckor sedan :P (ja jag feströker)
50. Personen som såg dig gråta? Andreas

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? Svart
52. Hund eller katt? Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Mysa
54. Tv-spel eller datorspel? Hmm...
55. Singel eller upptagen? Upptagen såklart ^^
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? Inget av dem.
58. Ragga eller bli uppraggad? -
59. Big brother eller paradise hotel? Big Brother
60. Svart hår eller blont? Svart
61. Blåa ögon eller bruna? Blåa
62. Choklad eller lakrits? Choklad.
63. Göteborg eller stockholm? Göteborg såklart
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
65. Coca cola eller fanta? Cola
66. Pizza eller kebab? Pizza
67. Randigt eller prickigt? Prickigt
68. Älska eller älskas? Båda
69. Leva eller dö? Leva

ANTAL:

70. Personer du älskar? De närmsta.
71. Personer du hatar? Ingen
72. Personer som sagt jag älskar dig? Det finns en del
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? Två max
74. Glassar du ätit på en dag? Vet inte
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Det nya året har ju precis börjat, så har inte hunnit bestämma mig.
76. Gånger du haft minnesluckor? -
77. Piercingar har du har? Öronen och läppen
78. Personer du saknar just nu? Min älskade Anton
79. Gånger ditt hjärta brustit? Orka

VEM:

80. Vill du kyssa nu? Andreas
81. Ska du träffa imorgon? Andreas´s föräldrar
82. Sjöng du senast för? -
83. Hade du senast en msnkonversation med? Awepawelina
84. Spelade du tv-spel med senast? Med Aw i WII
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Andreas såklart =)
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Ingen
87. Förtjänar att dö? Ingen
89. Vill du sova brevid inatt? Andreas

VAD:


90. Gör dig glad? Kärlek =)
91. Gör dig ledsen? Orättvisa, lögner, svek
92. Vad vill du helst göra nu? Hmm..
93. Önskar du att du slapp göra? Slippa gå till tandläkare :S
94. Vill du ha nu? Ett par miljoner hade inte suttit fel.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Dagen är över men annars skulle jag vilja ha pengar eller presentkort.
96. Längtar du till? Anton
97. Tycker du om dina betyg? -
98. Ångrar du ditt liv? Jo det finns en del...
99. Är det bästa som har hänt dig? När mitt älskade barn kom till världen och den 23 Juni 2009 då det blev jag å Andreas.
Kommentera (0) st

3 dagen på de nya året

2010-01-03 . 18:13:27 . Allmänt

Helt sjukt att det är år 2010 nu.. Fast jag inte märker skillnaden men ändå.. :P
Vi är på väg till vår nu, men det gillar Andreas nog inte. Höhö. Han gillar kyla medan jag gillar värme. Så nu har jag mest tillbringat under täcket på vintern och gnällt över kylan. Men på sommar är det Andreas tur. Han gnäller över värmen.. Haha. Jaja...
Idag har jag bara sovit å legat i soffan för de mesta. Ja... Känner mig allmänt seg och har inte ork till något alls.

Det har varit mycket i December.
Tjafs med jävla försäkringskassan, sen va de där å där skit.. Blev förbannad på dom.. Fick fan mycke mindre pengar så jag är SUR kan jag lova.. Sen åkte jag ner till Andreas så va jag här och fick vänta på några papper så bror skulle skicka vidare dom till hit. Så nu har jag fått dom men de va röd dagar så jag inte hunnit gå till bibblan för att kopiera flera papper så imorron ska vi göra de å skicka vidare dom. Så hoppas förhelvete att de går snabbt denna gången.. Jag fattar inte hur utbildade försäkringskassans kärringar är... :S Dom är helt KORKADE i huvudet. Tycker jag iaf! Av mina egna erfarenheter så är försäkringskassan bara rent ut sagt SKIT. Blir så sur på dom... Dom suger!! Jaja....

Jag har det bra annars, livet kan inte bli bättre än så. ;)
Jag har ju två världens finaste pojkar i mitt liv. =)

Anton är världens finaste barn och Andreas är världens finaste pojkvän.
Va jag älskar er! <3

Ne nu ska jag nog sluta babbla å försöka ge mig på photoshop elements som jag fick av Andreas pappa. =) Så jag kanske kan försöka ge mig på blogg html... Håll tuimmarna. =)

Hejs svejs
Kommentera (0) st

Välkommen till min nya blogg!

2010-01-03 . 03:47:13 . Allmänt

Här ska vi testa å skriva om våran vardagar å livet som sker.


Kommer inte bli världens bloggare som Blondinbella och Kenza men vi kommer (eller ja mest jag Moa) att blogga. Ska ändra en del här så det blir finare här och ny header.. Men jaja, ni får se sen när de kommit. =)

Nu tror jag att vi ska gå å sova.. Ser att Andreas är verkligen trött å har lite svårt å se. Hihihi.

Natti!

/Moa
Kommentera (2) st