Jag lever!

2011-02-28 . 16:24:40 . Allmänt

Har inte haft lust å blogga alls. Men jag lever iaf. ;)

I helgen va Andreas´s syster här på besök från Sthlm.
Vi åkte till mässan, det va en filmmässa där. Blev snopen. Trodde det skulle va mer och roligare där men tji fick vi. Det va mest dvdfilmer och spel där.. Tråkigt. =/ Sen fanns de oxå kläder och saker som använts i filmer, men dom va inte så många. =S Sen var det några kändisar där och skrev autograf/tog bilder. 
Vi gick runt i 2 timmar och det va inget mer att se så vi gick till Avenyn och fikade sen drog vi hem. 
Kollade på Eclipse med Linda, sen drog dom till deras moster. Jag mådde inte bra så jag stannade hemma och sov. 

Sen kom dom hem och deras föräldrar kom med, fick några bilder från The Studio. 
Sen tog vi bara de lugnt resten av kvällen. Kollade på Jackass 3 och Paranormal Activty. =) 

Söndagen tog vi de lugnt å softade så sen åkte Linda hem till Sthlm. 

Imorgon åker jag till Örebro. Blir kul. =) Köpte en headbanger Spider Man till Anton på mässan. Blir roligt å ge den te han. Hehe. 

    

Kommentera (1) st

En vecka av irriration!

2011-02-19 . 21:08:41 . Allmänt

Vilken vecka det varit alltså! =S

Idag är de en vecka sen jag tog min sista cigg och idag va jag SÅ NÄRA att köpa en paket men jag backade.

Det har gått en vecka och jag har varit på fruktansvärt dåligt humör och min irriration går inte över.

Innan när jag rökte så brukade jag gå å röka när jag blir irriterad eller dämpa min ångest.
Men nu kan jag inte det längre.. Då blir det bara värre och värre. Jag blir skit sur och ibland blir jag ledsen för småsaker. Jag kan inte dämpa min ångest eller irriation me nått.

Min cigg var som trygghet. Jag kunde sitta ensam i balkongen å tänka å tänka å ta bloss och sen är jag lugn igen.
Men nu blir jag fan irriterad och ska INTE röka när jag blir det. Då blir de bara värre. =(

Jag vill röka! De är som trygghet för mig. Men jag kan inte låta de vinna över mig heller.
Jag har klarat av en vecka och känner mig skit duktig men när jag blir ledsen å irriterad då är de lätt att falla tillbaka och VILJA ha en cigg.

Men nu ikväll är de min chans att göra de. Att vinna över de ikväll.

Jag orkar inte mer snart men jag måste. För min egen skull.

Jag kommer ihåg en sak som min pappa brukade säga: Det är alltid för tidigt att ge upp.

Det får jag tänka på just nu!

Kommentera (4) st

Femte dagen

2011-02-16 . 20:28:54 . Allmänt

Det går åt rätt håll MEN suget finns där.
Jag är så extremt känslig just nu så när något går fel så blir jag förbannad och irriterad. Då brukar jag normalt ta en cigg och de lugnar ner mig.. Men nu har jag liksom ingenting så det blir värre då. Fy fan. =S

SKITJOBBIGT!!!!!!
Jag bakar mer nu och småäter. Gått upp i vikt. FANFANFAN! Vill nästan börja röka igen för att då är jag inte lika sugen på att äta och äter mkt mindre. Vikten går åt rätt håll DÅ. Men nu går de fan fel håll!

Blir förbannad men vad kan man göra... Bara kämpa emot suget och sen när jag är klar med de då får jag påbörja med viktkamp igen...

Dock är jag TRÖTT på all tjat om vikt men jag själv vill gå ned och tänker inte tjata i bloggen om vikten och vad jag äter å så... Vill ni veta så fråga! =)

Idag va jag känslig å deppig. Då tänkte jag bara på CIGG. BLÅ PALL MALL. Ville bara gå till macken å säga blå pall mall å sen öppna den å tända den så blir jag hög.... För en stund.. Men sen kommer jag att ångra och må illa av ciggen. Så jag låter bli. Oh jisses, det e SKITSVÅRT att låta bli, men jag blir faktiskt förvånad att jag klarat av 5 dagar. ^^

Jag undviker gå ut för jag VET att jag kommer att köpa cigg och tjuvröka. När jag går på promenader eller till afären eller vartsom så brukar jag ALLTID ha en cigg i handen och röka på vägen dit.. Eller när jag väntar på bussen röker jag alltid... Men nu har jag INGENTING att röka eller nått... Jag fasar inför det men nu vill jag först "minska" suget innan jag ger mig på att gå ut på promenerad. Haha. Jag är kanske knäpp men bryr du dig? Nej precis.

Nu tänkte jag gå å duscha... Vi hörs....

Kommentera (2) st

Fjärde dagen

2011-02-15 . 15:14:29 . Allmänt

Idag är de fjärde dagen UTAN niktion. Dock har jag tagit max 2 st sugtabletter sen dess.
Det har varit "ok" att vara utan då jag umgåtts me Andreas i helgen å inte tänkt så mkt på cigg.
Jag ska va ärlig. Jag har tjuvrökt varje gång jag försökt sluta men nu har jag faktiskt lyckas att låta bli. ;) Jag kunde ha gått till bankomat å tagit ut pengar å köpa cigg eller tigga av någgon. Men nej jag gjorde inte det.

Jag tror faktiskt jag KAN lyckas denna gången.
Jag har några tankar som påverkar min vilja och motivation. =) Men de vill jag inte skriva om just nu.

MEN idag är jag extra sugen på cigg. Jag vet att de första 3 dagarna är värst sen luras hjärnan.

Jag tänker då på vissa saker, då tänker jag att det är lika bra att få de gjort! Innan har jag dröjt med det för länge. Jag har alltid sagt jag ska sluta men jag köper cigg ändå.. Men nu jävlar. :)

De är lättare nu för jag är ensam som röker. Förutom Andreas kompis Danne som röker. Då brukar jag tigga av honom å tjuvröka. Fy skäms! Nu får jag INTE tigga av honom mer! Jag har väldigt svårt att låta bli när någon i närheten av mig röker.

Mina vänner i Örebro röker, blir svårt att låta bli när jag är med dom. Men måste försöka.
Jag fasar inför det. Haha. Jag vill självklart umgås med dom men det är bara att jag blir SÅ frestad när någon i närheten röker. Fanfanfan! Ni får hjälpa mig, tjejer! ;) Och Danne. =P

Ja... Nog om rökning. =P

SNART är de mars! <3 Då är de vår. =) Enligt mig iaf! Då börjar de blomstra(lite iaf) och börja bli ljusare och sen är de påsk! =) Sen är de APRIL. Hihi.

Under mars månaden ska min tryffelgumma<3 komma hit. Då ska vi baka olika grejer å ha tjejkväll. Blir mysigt! Jag längtar. =) 

Nästa vecka åker jag till Örebro, då min lille älskling har sportlov. =) Sen är jag hemma igen te helgen så kommer Andreas syrra hit. Då ska vi till en film mässa, typ sci fi mässa. Liknande som i London förra året. Fast de kommer bara 4-5 st kända dit.. Inte lika stort som förra året. =) Men roligt blir de ändå. ^^

Jaja... Ska nog fortsätta kolla lite på vänner medan jag väntar på min älskling. <3

Puss, hej
Kommentera (1) st

Att sluta med niktion

2011-02-10 . 14:49:18 . Allmänt

Det är de svåraste dagarna tycker jag.
Fy fan sjukt jobbigt!
Jag va så besluten så att jag bad Andreas ta alla kort och pengar medan han är i skolan för att jag INTE ska kunna köpa cigg. Men jag blir FAN galen och sur! Jag vill röka!
Jag hatar detta här!
Det känns som att jag har myror i benen och armarna. Måste pilla på någonting! Benen hoppar hela tiden, fötterna kan inte vara stilla.

Det kryper i hela kroppen. Man känner sig gråtfärdig och lättirriterad.
Man vill skrika!

Jag vill bara gå till macken å köpa blå pall mall och ta några bloss så är jag NÖJD.
Men jag får INTE!
Min kropp mår INTE bra av rökning.
Min mamma och morfar har haft stroke så risken finns att jag KAN få stroke. Jag är livrädd för att få stroke.

Jag är överviktig och har rökt. Det är fler anledningar till stroke. Jag vägrar låta detta hända! Visst jag KAN få stroke oavsett om jag gått ned i vikt å slutat röka MEN att sluta röka minskar risken.

Åh, jag vill ha några bloss.... Men jag får inte!
Jag mår illa av niktion sugtabletter så dom skiter jag i. Sen plåster kan jag inte ha, mår kass av dom.

Jag får stå ut utan niktion i några dagar nu så går de "värsta" över snart...

Jag vill vara rökfri, men samtidigt vill jag röka!

Jag vill vara rökfri så jag luktar gott igen, så jag känner mig fräsch och snygg.

Jag vill ha fler barn, då måste jag sluta röka innan och gå ned i vikt. Ska testa med lchf igen å se om min mage pallar av det. Innan operationen fick jag smärtor efter lchf måltider. Så ska testa nu efter 2 månader.

Ne nu jävlar ska det gå! Jag kommer att skriva inlägg om rökning och hur jag känner mig, skriva av mig helt enkelt! Kanske blir fler blogginlägg. Jag känner mig en aning lugnare nu efter jag skrivit av mej.

Ni fd rökare är så starka som klarat av att sluta! Fantatiskt! Nu är det mitt tur. Nu jävlar!Kommentera (3) st

Min stora kärlek <3

2011-02-08 . 13:37:43 . Allmänt

Jag har alltid haft otur innan och träffade fel killar.
Min första riktiga pojkvän va N då jag gick i klass 10 och det höll inte länge, sen va jag singel under hela gymnasiet tiden. Sen hoppade jag av 2003 och då träffade jag en kille M och detta va min värsta. Jag blev gravid och bedragen samtidigt så han vägrade ha barnet, jag gjorde abort mot min vilja men det är jag glad för idag.
Sen tog de inte lång tid innan jag träffade Antons pappa AW. Det va stökigt i början och allt va jobbigt, men en kväll blev jag magsjuk och jag blev helt beroende av honom och sen denna kvällen började vi hålla ihop och sen blev jag gravid igen. OM jag inte hade blivit gravid då tror jag inte de skulle hålla. Men iaf, vi pratade aldrig om abort för han visste redan att jag genomgått en abort och det va riktigt jobbigt för mig så det va automatiskt att vi skulle behålla barnet. Vi höll ihop i 2,5 år med våra svackor i förhållandet, så vid 2,5 år gav vi upp och gjorde slut. Då va jag singel igen och jag dejtade flera killar. Åkte till E-tuna, GBG, STHLM, Vingåker. Men ingen av dom va kloka å bra killar. Dom sög verkligen... Så sen va jag singel igen å träffade en från Nrk men han va konstig så det funkade inte de heller. Så jag flyttade till Nrk. Och va singel halvt år. Fram tills början av Juni, då satt jag vid datan å pratade me en kille från gbg i ekontakt, men det va inte Andreas. Utan hans kompis.

Sen kom Andreas in som ny medlem i e kontakt. DÅ skrev han till mig, sen började vi prata me varandra å de andra skrev mindre å mindre så jag å Andreas skrev mer och mer. Sen bestämde vi oss för att ses. =)

Den 21 Juni fyllde min farmor år och jag skulle åka till GBG på kvällen. AW å Anton va med mig under denna dagen för att vara med å fira min farmor. Jag va dööönervös denna dagen minns jag. Haha. =P

Sen skulle dom åka hem och först köra mig till stationen, då tog jag tåget till GBG och när jag steg av tåget då stod Andreas där i perrongen och såg mig. Jag va skitnervös å skakade. Haha. Sen kom han fram och kramade mig och gav mig en puss sen åkte vi hem till honom och sen dess har vi varit med varandra. Den 21 Juni, men vi bekräftade att vi va ihop den 23 Juni. =)

Sen flyttade jag till GBG och sen förlovade vi oss den 21 Juni, ett år efter vi träffades.

Han är min största kärlek och kommer alltid vara de. Han är så omtänksam och go, tänker alltid på mig i första hand fast jag säger han måste tänka på sig själv. Han är världens bästa pojkvän man kan ha! <3 Ingen slår honom. ;)

Jag är glad att jag vågade åka till GBG denna dagen, annars skulle jag aldrig ha träffat dig.
Ingen kan ana hur mycket jag ÄLSKAR dig!

Tack för du står ut med mig när jag har ångest och mina konstiga tankar. Du är ett stort stöd i mitt liv.
Så förstående och hjälpsam och stöttande när jag mår dåligt.
Utan dig är jag ingenting.

Du och Anton är mitt allt!

Tack för du blev min trots min ångest och fobi.
Tack för att du ställer upp i vått och torrt.
Tack för att du är så go och snäll mot mitt älskade barn.
Tillomed har Anton sagt att han har två pappor. Sådant brukar han inte säga innan men sen jag träffade dig och du träffade Anton flera ggr så sa han det.
Det betyder så mycket för mig att han tycker om dig, och att du tycker om honom.
Du är delaktig i våra liv. Du vet allt om mig och Anton.
Du finns alltid där för oss. Du ställer upp och förstår och lyssnar när jag behöver prata, när jag är ledsen.

Ni är de vackraste som finns.

Jag älskar er så otroligt mycket!

    
Kommentera (2) st

Sjukling

2011-02-01 . 13:04:15 . Allmänt

Min stackars älskling är förkyld å har feber. Men verkar bli bättre nu. Han har inte tagit nått febernedsättande men febern börjar gå ned ändå. Gött mos. =)

Jag var lite matt igår å trött i kroppen men just nu känns det helt okej. =)
Vet ni vad? Andreas pappa fyller år i oktober å de ska vi fira me att åka utomlands. =D Det blir Kreta i Agia Marina den 6 okt fram till 13. Shit va jag längtar. =D Men först å främst längtar jag till VÅR! Sen är de sommar då ska jag njuta HÅRT av de, sen ha en vecka förlängt sommar i Kreta. ;) Haha.
Allt är bokat och klart. Så skönt. KUL ska de bli!

Härligt väder är de nu. ;) REGN! Då smälter snön lite mer plus det ska ju bli plusgrader hela veckan, gött! Nu är vi inne i feb månaden å har årets kortaste månad. Gu va skönt! Sen är de MARS. =) Då räknas de som vår å sommartid ändras. Hihi.

Jaha, har inget mer å skriva just nu...

Puss, hej
Kommentera (2) st