._.

2011-11-20 . 15:47:23 . Allmänt

Igår va det Open Sign, och första gången för mig att gå och titta på Open Sign. Det va roligt, men inte som jag förväntade mig men det var bra jobbat av dom som ordnade Open Sign. Fantatiskt. =D


Sen är det oxå Futsal VM för döva i Örebro, jag som HATAR fotboll men jag satt fast vid svt play idag när Sverige Damer spelade mot Brasilien. Självklart vann Sverige. ;) Såg ut som att Brasilien damer var lättirriterade och gnälliga men Sverige gjorde det bra och vann. 4-7. Gött mos. =) Nu är det Sverige herrar mot Ryssland och det är inte lika kul tycker jag. Haha.

Jaa.. Ska snart gå å handla mat sen tänkte jag fixa lite kort och så inför min lillprins´s kalas. Han fyller hela SJU år om 3 veckor. =O Och så fyller jag hela 28 år.. =S Haha. Ska inte fira min födelsedag, alla min familj å släkt bor ju i Norrköping så dom åker inte ända till Gbg för att fira mig, haha och så är 28 inte speciellt så jag ska bara ha en myskväll med min älskling. :) Sen är det lilljul dagen efter. Fan måste börja planera julen nu snart... =S
Men noll julkänsla nu ändå, 10 plusgrader nu här i Gbg så självklart har man noll julkänsla. ;)

//MoaPoa
Kommentera (0) st

Gissa hennes ålder

2011-11-15 . 23:20:57 . Allmänt

GISSA hur gammal hon är. ;P

Se längre ner för svaretHon är född 1968, då är hon 43 år gammal. Sjukt!

Kommentera (2) st

Trollunge <3

2011-11-15 . 23:01:09 . Allmänt


Kommentera (1) st

I´m back?

2011-11-15 . 22:58:08 . Allmänt


Ja är tillbaka, tror jag?... Haha. =D
Men hejsan på er! =)

Har haft fullt upp och noll motivation till bloggen men nu ska jag nog skärpa till mig lite. ^^

Jag går på en utbildning i Iris Hadar å jag trivs som fisken i vattnet, fick förlängt till feb så jag slipper oroa mig för att sitta hemma och rulla tummarna igen. =)

Men nu har jag en trygghet iaf, fortsätta i IH till feb, sen under tiden ska jag ha några praktikplatser, har redan ett nu. =P Haha, slutsnackat om IH nu! =)

Eh, är tom i bollen. =S Vet inte va jag ska skriva? Men kanske ni har förslag på va jag ska skriva? Vad vill ni höra/veta? =) Ni får skriva i förslagslåda i kommenterar. =p Haha.

Hejs svejs.
Kommentera (1) st