Värsta lipsillen ju....

2012-11-27 . 23:13:32 . Allmänt

Ja, när jag väntade Anton så hade jag hormoner men var mest irriterad och så, men denna gången gråter jag istället. Haha.

Jag gråter för de minsta lilla, idag på ultraljudet, ojoj det ska vi inte prata om. Haha. Fan måste tygla mina tårar. Haha. Men det går nog inte. =P

Idag på ultraljudet gick jättebra. :D
Allt va bra me bebisen och jag blev framflyttad 2 dagar så har BF 1 maj nu istället för 29 april. :)
Men vem vet, den kan komma i april eller maj, men abslout inte den 8 maj för det är Robin´s dödsdag så jag kommer knipa för livet om jag skulle få värkar denna dagen. Jag kommer springa maraton och gör allt jag kan för den ska komma ut innan 8 maj. Eller EFTER 8 maj går bra. :)
 
Jag älskar Robin och saknar honom väldigt mycket men jag vill inte vårt barn ska födas på samma dag han dog.... Så det blir både gläjde och sorg, nej tack. Bebisen ska få egen dag och Robin ska få en egen dag där då man tänker lite extra på honom.

Ja är väldigt mör i kroppen och TRÖTT! Har sovit skitdåligt i 3 nätter i rad. =( Haft svårt svårt att somna och legat sömnlös i flera timmar innan jag lyckades somna men nu ikväll hoppas jag får sova! Känner mig trött men tänk om jag inte kan sova. Nä, usch. Måste kunna sova. Haha.
 
Va i backaplan idag å kollade lite runt i happyland och såna grejjer.
Kollade lite efter kläder och så, till bebisen. Nu när vi vet könet så det är roligare att köpa.
 
Imorron bär det av dit igen för jag såg en snygg och fin vagn! Den måste vi bara ha så Andreas ska dit med mig å kolla på den å se va han tycker. :D
 
Snart är det jul!! Har köpt lite julklappar, kul!
Vi ska fira jul i Norrköping, blir urmysigt! <3

Usch jag måste lägga mig nu. ONT i benen och ryggen. Haha...
Godnatt. :)
Kommentera (0) st

Jag lever....

2012-11-26 . 22:19:42 . Allmänt

Har inte gjort en skit så att jag inte minns va jag gjort de senaste dagarna.
Minns iaf att det inte hänt något speciellt. :)

Imorgon är det dax för ultraljud! Jisses, va jag längtar men är samtidigt nervös.
Ska ta reda på könet också om bebisen nu visar upp sig. :)
Hoppas det. Haha.
 Lite tråkigt att blogga nu när man inte får respons. Har en trogen läsare och som kommenterar men ändå känns det tråkigt att inte få något svar liksom...
 
Men det är ju vanligt att anonyma kommer in å läser men kommenterar inte...
Jaja... 
 
 
Hejdå :)
 
Kommentera (3) st

Alla förändras förr eller senare.

2012-11-19 . 01:46:45 . Allmänt

Jag har varit så irriterad länge nu.
 
När jag va liten så bodde jag med min mamma och pappa och storasyster(halvsyster då) i en lägenhet i Navestad som nu heter Ringdansen och jag minns att jag bråkade ofta med min storasyster Marie.
Jag var trotsig och hade hett temperament och Marie som var 9 år äldre, hon tyckte det var kul att reta mig för jag blev så fly förbannad och kunde nästan skrika sönder deras öron.
Jag har en video där vi sitter i soffan med våran nyfödda lillebror och blev filmade, jag satt bredvid Marie och hon hade Patrik i famnen och jag kollade på tv, jag hade napp, jag älskade napp och hade det fram tills jag va 4-5 år gammal nånting.. Men iaf, så jag kollade på tv och Marie ville jag skulle kolla på pappa bakom kameran men jag sket i det, jag ville hellre kolla på tv, så Marie ville reta upp mig, hon slog bort min napp ur munnen, liksom knäppte bort den. Den försvann å jag blev väldigt förbannad å fyade på henne och sa nej! Letade efter den och hittade den, fortsatte kolla på tv.
Sen när Patrik blev nån år eller något så skildes våra föräldrar och mamma flyttade till annan lägenhet nära oss, Marie följde med henne.

Marie blev tonåring och då va hon typisk tonåring, sminkade sig, hade pojkvän och sov länge på morgnarna och gick ut hela tiden. Vi bråkade mindre då, men jag och Patrik brukade smyga in i hennes rum och snoka runt, en gång klippte vi av hennes fina barbiedockors hår. Jisses, ni skulle bara se Marie.......... HAHAHAHA.
 
Om blickar kunde döda..........
 
Sen flyttade hon till egen lägenhet och vi träffades inte så mycket, sen när hon va gravid med Robin då träffades vi mycket mer och jag va ofta barnvakt åt Robin för jag ville och tyckte det va roligt. :)

Men sen hände det värsta som kan hända.... Ni vet nog va jag menar...
 
 
Sen blev det helt galet mellan oss. Vi var vuxna men hon var aggressiv och vi missförstod varandra lätt, hon fick hemsk temparament och jag va känslig. Bråkade ofta även om vi va vuxna. Sen dess har vi bråkat men alltid blivit sams.

Men nu vet jag fan inte var hon är....
Vem hon är...
 
Sist vi pratade var i våras och vi var inte osams, vi pratade som vanligt via sms... En en dag slutade hon höra av sig... Bara så där...

Jag blev orolig, och irriterad! Jag smsade, mailade och ringde flera gånger men utan svar... Så en dag fick jag nog, tog kontakt med polisen och dom fick åka hem till henne för kolla om hon mådde bra.
Sen fick jag ett sms av polisen som sa att hon var hemma och mådde bra och att hon är meddelad att jag försökt nå och vill att hon ska höra av sig...
 
Men tror ni hon gjort det?
Knappast... Det har gått 3 månader sedan....

Nu är jag jävligt trött på detta här...
 
 
Jag ska egentligen inte sitta här å slösa bort min tid och energi på dig, men jag kan bara inte skita i allt..
Du fanns i mitt liv och nu försvann du. Klart som fan att jag blir irriterad och undrar var fan du är.....
 
Det är min sista chans att försöka nå dig och ta kontakt...

Blogg är min sista chans... Sen lägger jag ner allt...

Hör du av dig en dag helt plötsligt så kommer jag fråga vem du är.....
 
Ha det fint!!!
Kommentera (1) st

Upp och ned. Det går ändå....

2012-11-11 . 18:52:49 . Allmänt

I början mådde jag illa hela tiden och var så trött, orkade ingenting alls.
Men sen började jag må bättre och illamåendet började avta men mår illa mest på kvällarna och vissa dagar kan jag må riktigt dåligt och bara däcka i soffan, men oftast är jag ganska pigg å orkar göra saker och mår bra.

Men just idag mår jag skit... Orkar ingenting, jag märker att jag blir sån när jag gjort mycket saker sen en dag slappnar jag av så mår jag skit. Kroppen behöver vila oxå. Haha.
 
Det har gått bra med gravidieten, men de 2 senaste besöket hos mvc har det visat sig att jag har högt blodtryck så de ska hålla koll på det.
Jag minns när jag väntade Anton så hade jag bra blodtryck fram till vecka 38. Nu fick jag högt blodtryck redan i vecka 12. Usch, men det ska gå bra...
 
Om 16 dagar är det rutin ultraljud, oh va jag längtar. =D Blir spännande. =) Samtidigt är jag nervös. Hoppas bebisen mår bra.. =)
 
Ja i veckan som kommer ska jag bara ta de kolugnt. På fredag ska jag å min sötnos gå på dejt, vi ska äta på våran favorit restaurang Danilo sen är det bio, självklart blir det Breaking dawn! =D Sista filmen, hmm. Men ja tror ärligt att det kommer ett till men mycket längre fram. Jaja, vi får se. =) Filmer slutar ju aldrig.... Ni ser, scream och saw.. De slutade ju aldrig. Haha och scary movie. =) Det ska komma en till scary movie. =P

Ikväll blir det god mat och skräckfilm sen melon till. =)
 
Ha en fin kväll!
Kommentera (1) st

Tingeling.

2012-11-02 . 22:35:29 . Allmänt

Ojoj va vi rensat och städat, innan vi åkte bort så rensade vi och städade i vinden och nu är det klart så var det bara lägenheten kvar. Det såg ut som vi skulle flytta. Haha.
Kom hem igår och idag satte vi igång å städade, rensade så nu ser det mycket snyggare ut. :)

Om jag är pigg imorgon så tänkte jag ta itu städskåpet.
 
Höll på hela dagen idag med några vilostunder och nu säger magen och ryggen sitt!
Har ont i ryggen och har förvärkar. Ja min barnmorska sa att man kunde få förvärkar tidigt i gravidieten och det fick jag.

Men nu har jag suttit ett tag så det känns mycket bättre nu. :)

Kollar på tv, saw... Sjuk film. Haha.
 
Är så trött så jag kan somna sittandes här. Haha.
 
Trevlig helg!
Kommentera (0) st