SUNDARII!!!

2011-07-13 . 19:39:46 . Allmänt

Vet du vad? Jag saknar dig! <3

Önskar vi bodde närmare varandra så jag kan få träffa dig oftare.
Jag vet jag varit lite off, men jag måste skärpa mig.
Vill ju inte förlora dig. <3
Nästa gång jag åker till Norrköping då måste jag ha pengar och träffa dig!
I Norrköping eller Linköping kvittar, bara jag får träffa dig och även träffa Sita för jag inte träffat henne ännu. =S
Vad för vän är jag? =(

Du finns i mina tankar. <3 Du är en av mina bästa vänner, oavsett. Det vet du väl? <3

PUSS på dig, gumman!Världens bästa Sundarii <3

Kommentera (2) st

Babbel

2011-07-13 . 17:36:16 . Allmänt

Vet inte vad jag ska blogga om men ville ändå blogga. :P Har haft det skapligt bra och livet leker. =) Är hemma hos pappa och Mimmi just nu. Sitter ute å bloggar samtidigt sola. Gött mos! =)

Nackdel är att det är massor av flugor här. Haha. ;) Och att jag saknar mina älsklingar. Är van att ha dom med mig när jag åker till Norrköping. Men denna gången åkte jag ensam. Stora älskling jobbar, min lille älskling är hos hans pappa. Dom skulle träffa hans pappas släktingar. Kanske kommer dom över dagen på lördag då det är Arvid´s kalas. Han blir hela ETT år idag. =) Fasters sötnos. GRATTIS! <3<3 Blir att fira honom på lördag. Jag åkte hit för hans skull. <3

Sen åker jag hem efter kalaset. Sen hoppas jag på att åka till Rusta med Andreas föräldrar, såg en bra resväska med 4 hjul som är större än min svarta. Jag behöver ju en rymlig och bra väska till Kreta. =) Spännande att åka till Kreta. Ska till Knossos och titta. Blir intressant. =)

Jaja, tillbaka till pappa. Mimmi tog mig till en stor buske och visade mig, där fanns det en liten bo och gissa vad som satt där. En liten(stor) gökunge. =) Jag tog en bild, men ganska dålig men ska visa när ja kommit hem. Har ingen sladd här till kameran. Första gången jag såg en gökunge, rätt gullig men stor tycker jag. =) Mimmi sa att gök brukar ta över annan bo och där sitter nu en gökunge. =)

Jaja, ikväll kommer min älskade bror hit. Blir gött å umgås med honom. =) Inte haft "egentid" med honom på länge, sist va de 2 år sen tror jag. Haha. Ja men det blir roligt. Han ska sova över och då ska vi bara umgås och bara vara. =) Spela badminton tänkte vi göra, sen tänkte jag be honom hjälpa mig färga håret igen. Håret är ljust nu, nästan brunt. Vill ha helsvart igen. Men irriterande är att håret blir snabbt ljust när jag färgat de svart. =/ Haha. Då hoppas jag på bror kan hjälpa mig. =) Jag hatar att färga håret själv för då missar jag ALLTID något. Tönt. =P

Ja juste, ska börja på Iris Hadar nu i aug. =) Blir nog den 1 aug. Plugga igen, blir nog bra. =) Träffade läkare igår och fick recept på Concerta. Blir spännande å se hur de funkar. Det fanns 3-4 st olika ahdh medicin, skulle testa Concerta först å se om de ger effekt, annars testa annan. Få se. SKa träffa läkare igen i aug, och under tiden ska jag ta medicinen och gå på kontroller en gång i veckan, väga mig, ta blodtryck och rutinsamtal för dom ska se hur jag mår och så under tiden. Om allt är som de ska. Trist å gå till en sjuksköterska varje vecka bara för rutinkontroller men vad kan man göra? =) Medicin mot panikångest får vänta. Trist eftersom jag brukar få mest panikångest på höst/vintrar men man kan inte ta medicin mot panikångest samtidigt som man tar Concerta. Bara att acceptera det och vänta tills läkare ger klartecken då får jag börja med panikångest medicin. Blir bra de ändå. =)

Jag fasar lite inför Iris Hadar eftersom jag har svårt att komma in i en grupp som jag inte känner. Men jag vänjer mig, det SKA bli bra ändå. =) Jag kommer inte på nått mer just nu. Hmm. Ska se om jag kan lägga upp inlägget nu.

Ni får ha de så bra. :)
Kommentera (1) st

Rösta på min klänningdesign =)

2011-07-05 . 13:13:54 . Allmänt

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Kommentera (0) st

Dags nu igen?

2011-07-02 . 09:40:25 . Allmänt

Dax å uppdatera? :P

Har varit mycket nu och det är ju sommar så man uppdaterar mindre. ;)

Har gjort en del sen sist jag skrev blogg.

Var i Norrköping och umgicks med släkten och min fina kusin Linda tog studenten i juni och vi var självklart där.
Det va jättekul, för småttingarna oxå. Anton blev jätteglad över att få åka dit och jag trodde han skulle vara blyg i början när vi kom till Kattis. Men icke. Anton sprang in direkt och lekte med Alex och Tindra. Jätte skönt. =) Sen var de dags för utspringet. Sen kom Linda så det blev massor blommor och gosedjur runt halsen. :)

Så åkte vi hem till Kattis igen och åt smörgåstårta och fika. Barnen lekte heeeela tiden. Massa spring i benen. :O
Sen åkte släkten hem så det var jag, Andreas, Anton och Daniel kvar hos Kattis. Vi skulle sova där. Andreas å Daniel satt hela kvällen ute och snackade, medan ja pratade med Linda och Kattis. Drack te och hade de mysigt medan barnen kollade på film. En jätte mysig kväll. =)

Dagen efter hade vi alla sovmorgon och åt frukost tillsammans. Sen snackade vi bara hela dagen, sen kom pappsen och hämtade oss. Vi åkte hem till honom och myste resten av dagen. Åt grillat och så. Mysigt. =) Innan studenten var vi hos mamma/mormor. Sötnosen Arvid kom med hans pappa oxå så vi fikade och umgicks med mamma. Anton och Arvid kramades och pussades. Jätte söta ihop. Kusinerna. <3

Sen åkte vi hem te gbg på lördagen, Anton till Örebro med AW..

Så det var lugnt resten av dagarna, fram tills tisdags åkte jag till Örebro. Umgicks med Anton. Sen kom min tryffelgumma och gjorde oss sällskap i Max en stund. Sen va de onsdag så drog vi till tryffelgumman, hämtade henne. Åkte till stranden i Säbylund. Oh, det va JÄVLIGT skönt att få bada. Årets första dopp. SKITSKÖNT kan jag lova. Haha. Det va skit varmt denna dagen så det kändes som man kunde steka ägg på marken. Haha. :P Jag som är en badkruka, men jag njöt verkligen och var i vattnet i ett bra tag. :) Solade och så. Bara njöt. =)

Sen va vi hos AW´s bror. Fixade folkracebilen och så. :)

Då var de torsdag... Inge rolig dag för vi skulle på begravning. Älskade Karin´s begravning. Det var så vackert och känslosamt begravning. Vackra blommor. Allt var så fint. <3 Fortfarande svårt att fatta att hon är borta... Fina Karin.... <3

Sen åkte jag hem till Gbg, skulle på en studiebesök på Iris Hadar. Där ska jag börja den 1 aug. Nu har jag bara några veckor av sommar som jag är sjukskriven/arbetslös. Ska njuta av de medan jag kan. =)

Andreas är med hans killkompisar på High Chaparral idag så jag är ensam hemma. Ska nog passa på å kolla på Twilight filmer. Andreas har lessnat på dom så jag passar på å kolla själv. Haha. ;)

Bilder kommer senare, kanske...

Hoppas ni har en bra sommar annars....

Puss, hej

Kommentera (0) st