.

2012-03-21 . 14:46:11 . Allmänt

Hmm, jag satt och skrev ett ganska långt inlägg, men då insåg jag att jag kan få skit för mina åsikter så jag låter bli.
Önskar att man kunde ha vissa lösenordskyddat inlägg.. Men det kan man inte ha i blogg.se va?

Vet någon?

Jaja, nu ska jag kolla lite på Beverly Hills, är sugen på att kolla på lilla huset på prärien men jag har inte dom. :( Någon som vill låna ut till miiiig? =D


Kommentera (4) st

Kommentarer
sarah

Joo det borde ju gå? jag har några vänner som har blogg.se, och de har lösenordskyddad på vissa inlägg.. Du får undersöka mer och se om du hittar det? :) Kraammpuss <3

Jinna

Bra fråga, vad gäller blogg.se har jag aldrig sett ett lösenordskyddat inlägg... det vore bra om det fanns, istället att låsa hela. Tja, gillar ditt sätt att vara rak på saken ibland. :)

2012-03-22 . 06:05:30
Länk: http://jinna.se
Josannah

man kanske kan gör det.. hittade det i designadinblogg.se men vet inte om det fungerar? varför lät du bli? rädd att få kritik? eller?

2012-03-22 . 11:52:03
Länk: http://nightday.blogg.se/
sundarii

Exakt, är du rädd för dina åsikter? Du kanske är nervös att bli påhoppad av dem som inte klarar av att höra aningen? Lugn, kolla http://tescho.se/losenordsskyddade-inlagg-2/ så fixar det sig. Det är lite krångligt att göra men så länge du är envis så fixar du det ;)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: