Lånar listor från Ana Gina

2010-12-18 . 19:32:19 . Allmänt

Så jävla kul! =D Kolla här:

10 symptom på att du är svensk:

- Du blir arg om du lånar ut en femma och inte får tillbaka den. 5 kronor är ju trots allt mycket.

- Du tar upp busskortet 15 minuter innan bussen kommer för du är rädd att störa passagerarna.

- Du vågar inte yttra dig om något utan väntar till någon annan säger det, och då börjar du babbla och ska på något sätt alltid ha med meningen "ska våra skattepengar gå till....". Khara på er och era skattepengar.

- Du ska alltid ha antingen en katt eller en hund och offrar hela ditt liv för dina djur. Skulle någon tvinga dig att välja mellan dina djur och dina barn så skulle det vara otroligt jobbigt att välja.

- Du tror att det svenska sättet är det bästa sättet och att alla andra traditioner och religioner som finns är absurta.

- Du spenderar  halva veckan till att planera hur mycket du ska dricka till helgen. När helgen är förbi spenderar du de kommande två dagarna med att skryta med hur mycket du drack till helgen och hur många Smirnoff för mycket "Patte och Jonte" drack.

- Du har inga problem med att svära åt din lärare eller din mamma. Det är ju ditt liv, inte fan får dem va kaxiga?

- Du ska alltid dra till Australien eller Norge för att jobba efter studenten, man ska ju leva livet medan man kan eller?

- Du blir nervös av ordet äktenskap och är istället sambo eller tillsammans med personen i 10 år, och fastän det har gått så lång tid är du fortfarande rädd för att binda dig eftersom "det finns ju så många andra fiskar i havet". Sen när du väl gifter dig skiljer du dig 3 år senare.

- Du vägrar byta kassaled fastän en ny kassa öppnas. Vågar man byta kö?




10 symptom på att du är en amerikan:

- Du tror att du är en bra fadersfigur och att alla problem har löst sig om du "play catch" dvs kastar baseboll med din son.

- Du som afroamerikan ska alltid skryta om din "sweet potato pie"...

- Du från södern tar på din fin klänningen när du ska äta på Mc Donalds.

- Du tror att allt kretsar kring USA och ska skryta med "the American dream" som egentligen är ETT STORT JÄVLA SKÄMT!

- Du ska alltid gå ut och äta "frozen youghurt" så fort något dåligt har hänt och tror då att alla dina problem löser sig.

- Du som afroamerikan har alltid löshår i svart och rött som antingen ser ut som en liten bajsklick på ditt huvud eller som att en räv har klättrat upp på ditt huvud och sen dött.

- Du som afro amerikan ska alltid ha långa lösnaglar och så fort det sker ett bråk åker de av medan du skricker "I'm gonna whip your ass".

- Du har ingen som helt kunskap om andra länder eller religioner.

- Du eller minst 3 av dina vänner heter Hogan, Brandon eller Amy.

- Om du kommer ifrån södern ska du alltid referera till dig själv som en "southern bell". JAG HATAR DET ORDET, VADÅ BELL?




Listorna kommer från ANA GINA
Kommentera (0) st

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: