Noll ryggrad kvar =S

2010-02-08 . 02:39:07 . Allmänt

Fyfan säger jag bara...
I torsdags började det med att gå upp tidigt och sen tog vi buss(de va billigast alt) till Norrköping. Åkte kl ca 12 tiden å va framme kl ca 5 tiden. Ja det tog 5 timmar. Vi sysselsatte oss med att kolla på film, prata, äta lite, sova. Tur att man hade världens bästa sällskap. <3
Äntligen så va vi framme å vi njöt av att sträcka oss å tänkte ta liten promenerad te apoteket innan vi tar bussen hem.. Men shit va MYCKET snö det var så det var jobbigt att ta sig fram kan jag lova! =P
ALDRIG sett SÅ MYCKET snö i Norrköping i HELA AV MITT LIV. Tänk er. Aldrig nånsin! Visst har vi haft mycket snö i Nrk innan men SÅ HÄR MYCKET? Nej. ;) Skulle ha tagit bild. Hmm men det va sjukt mycket därborta. I Gbg var det mycket snö men i Nrk var de typ kanske upp till knän och dom plogade inte alla gåvägar där så det va lite jobbigt å gå. Men det gick bra iaf. =) Vi kom hem iaf så jag började tokstäda å packa å allt. Fortsatte hela tiden, hade inte tid å tänka på nått annat. Jag var så fokuserad kan jag lova. ^^

Andreas fixade mat sen åt vi å fixade lite till tills kl tolv nånting så gav vi upp å satte oss i soffan å kramades så somnade vi bums!! Sov i en timme skulle jag tro. Fixade lite te å kolla på film sen gick vi å la oss. Sov fram te halv FYRA! SHIT vi som har MASSOR att göra! =S Gick upp å va inte hungrig så drack bara te så det resluterade sig att jag inte åt nått alls på hela dagen fram te sent på kvällen. Jag gjorde de mesta och fixa fixa hela tiden.
Sen sent på natten så va vi ÄNTLIGEN klara!!

Somnade vid halv 5 å Andreas hann sova typ i 15 min sen ringde klockan så han ringde Danne å väckte han. Sen försökte han somna om men det gick inte. Han somnade ca halv tio. Sjukt!! Haha. Så gick vi upp kvart över 10.. Så han sov bara i 45 min.. Skruva ner sängen, så kom min bror å hans Anton till oss å pratade lite, hjälpte till med.. Sen kom Danne  så det va dags. Ta in allt i lasten.. När allt va klart vid tre tiden så satte vi oss i bilen å jag va SKIT TRÖTT å jag kunde äntligen slappna av!! Det var som att knäppa fingrarna så jag somnade på en gång. =P Sov fram te Ödeshög så stannade vi för att äta. Det va gott, hungriga va vi. Men iaf så åkte vi vidare te Gbg. Jag somnade igen och sov fram te Borås, shit va skönt det var. =) Höll mig vaken å snackade lite.. Sen va vi äntligen framme te Göteborg. Puh. Nu va de dags å bära upp alla grejjer te lgh lr källaren. Vi bor i tredje våningen.. Tänkte skriva Andreas bor, men jag bor ju här oxå så skrev vi. Hihihi. Men iaf.. Nycklarna passade inte te bommen. Fan också.. Så vi fick  parkera vid vägen å gå en liten bit te dörren. Jag gick upp å ner för trapporna... Fyfan, va fan ont de gjorde! Kändes som jag knäckte min rygg. Kämpade å kämpade. Sen när jag skulle ta upp en grejj så jag stötte på bommen, så insåg jag att den var öppen! Va fan... Men det va "försent". Gjort e gjort.. ^^ Vi har tagit upp de mesta ändå.. Höhö.

Sen va vi äntligen klara vid tio tiden eller något.. Vi satte oss i soffan å va MÖRBULTADE... Det kändes som någon slagit mig. Haha. Tog oss en dusch, sen drack vi te me mackor så somnade Andreas i soffan vid mig medan jag kolla på en film.. Men jag somnade oxå. Haha. Nu har vi iaf sovit ut och känner oss fortfarande mörbultade idag men det e nått bättre nu iaf. =)

Allt är här i lgh nu så NU ÄR JAG GÖTEBORGARE. =D

Och STORT FET TACK till Danne och Andreas som ställde upp å köra och hjälpa till flytta! Ni är mega guld värda!!!


Idag har vi fixat lite här, de mesta i köket å toaletten, det är nu välfyllt i toaletten. Haha. Och köket blir nog klart imorron. Sen är de å sätta upp tavlor å ramar å så. Ska till IKEA på onsdag me sötnosen å hans föräldrar. Det blir roligt. Behöver fan köpa stativ och backar till mina kläder. Har ingen plats för mina  kläder just nu så dom ligger kvar i väskorna. Det blev totalt 2 resväskor, en stor väska och en bag med ENBART kläder.. SJUKT mycket har jag! Haha. =)

Känner mig HEMMA nu. =) Känns så jävligt bra! Älskar min fina älskling! Eller ska jag säga sambo? =D

Men nu har jag skrivit lite så ni vet iaf att jag lever. =)

Hejs svejs
Kommentera (4) st

Kommentarer
sundarii

Tur att flytten gick bra :) Jäkla göteborgare! ;)

Andreas w

ja precis som sundarii säger jäkla GÖTEBORGARE!!!hahaha men du gillar ju trappor så mycke så det förstår jag ju helt klart..hoppas du trivs dåe hos Andreas.... kram mvh Arne o Anton=)

Nettie

Skönt allt är över! :D Puss <3

sundarii

Aw kallar sig fortfarande för Arne, ser jag :P ArneBarne.



Ja, Moa avgudar TRAPPOR! Det är hennes religion!

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: