Tandläkare =/

2010-08-13 . 21:31:05 . Allmänt

Idag va jag rätt duktig ändå. =P
Jag har BIIIIIG rädsla för tandläkare men idag gick jag dit me Andreas för bli undersökt å så.
Tog röngten å så, i Norrköping kollade hon inte upp mina framtänder som jag har glugg asså.
Men han jag träffade idag kollade upp de å sa att det är annorlunda när jag ska bita ihop liksom så ser de annorlunda ut, jag berättade att jag hade tandställning förut sen tog dom bort de å satte en liten metalltråd under tänderna för de ska hålla ihop men han tog bort de för tidigt så glugg kom tillbaka. Och bettet såg annorlunda ut, men iaf så ska han fixa dom och de tandläkare jag besökte idag är en specialist tandläkare det finns narkos med andningsövervakning å så.
Jag är så fruktansvärt rädd för att gå dit å laga dom. Jag pallar helt enkelt inte när någon pillar på mina tänder så vi har kommit fram att vi ska strunta i narkos men få istället lugnande och han sa att jag kommer vara vaken men inte vid medvetande jag kommer vara hög alltså. Det är morfin jag ska få. Det känns helt okej. Ska få en tid längre fram när narkosläkaren är där då dom skulle samla patienter på en gång när läkaren är där.

Det känns bra, dom va superbra tycker jag. Dom har förståelse för oss som är rädda.

Skönt de. =) Det känns ok att gå dit, har förtroende för dom.

Sen gick vi runt i stan å tittade lite, kollade på Shock, fan va fina kläder dom hade där. Massa fiiiina klänningar som är i precis min smak. Jag bara älskar dom! =) Men dom är självklart för liten för mig. Jaja, jag ska iaf gå dit när jag gått ned i vikt. =) Fina klänningar, tröjor å skor. Fyfan va fina dom va. Dom är mest som Rockabilly klänningar å så, me tyll kjolar å så. Like it! <3

Väntar på ett paket, har beställt en klänning som jag tänkte ha på bröllopet vi är bjudna till. Hoppas bara dom passar mig annars får jag springa runt i stan i sista minuten å tokleta efter någon. =P Fast jag såg en fin grå klänning i stan idag, jaja vi får se hur de blir. =)

Ryggen... Min rygg känns NÅGOT bättre iaf... Jag har fortfarande ont varje dag å extra ont när jag gör mkt saker typ. Men spikmattan å tens är mina bästa vänner. =) Och så har jag köpt ny madrass me motor. Madrassen är som tempur madrass fast annan märke...
Jag sov som en prinsessa!!! <3 Superskön säng! Fyfan va jag älskar den. Visst får jag ibland ont i ryggen men det är för kudden är lite fel, eller så ligger jag på fel sätt. Men då använder jag tens så försvinner de ibland. =)

Jag åt panodil innan, kanske 3-4 ggr om dan för ryggen gjorde så ont. Men nu tar jag max 2 st eller inget alls. Det är jätteskönt. =) Min kota har läkt men smärtan kan vara i från halvt upp till ett år. Jag fick bröstsmärtor i feb å de kotan läkte ganska nyss å ryggen börjar lugna ner sig. Ibland får jag bröstsmärtor ändå, beror på va jag gör.

Hoppas att ryggsmärtorna försvinner HELT snart bara.

Just nu slappar jag bara. Ska nog kolla på film som jag bränt. Myspys.

Hoppas ni får en trevlig helg! =)

Puss, hej
Kommentera (1) st

Kommentarer
sundarii

Moa, gluggen är ju DU! Jag kan inte tänka mig dig med ingen glugg. Charmig glugg ju :D

Åh, vad skönt att madrassen hjälper dig :D Helt fantastiskt!

Shock ja, jag handlar mina kläder därifrån :) Visst är klänningarna helt jäkla UNDERBARA! Men jag törs inte köpa dem på online, de kan ju vara alldeles fel storlek :/

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: